din Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Zdaj z Castrolom ga spije pribli?no 1L na 10k km prej z valvolinom pa pribli?no 2L na 10k km. Ali druga?e povedano sedaj Castrola dolijem nekje 1/2 litra in ob menjavi olja je na min, pri Valvolinu, pa sem dolil vsaj 1L in ob menjavi je min. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 moje izkusnje z oljem: Castrol SLX, samo enkrat sem moral doliti (cca. manj kot liter) med servisima (to je blo med 80.000-100.000km), drugace pa ni potrebe...dober motor in olje ni kaj. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
RoKo Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Kar se tega poceni olja ti?e, pa sem hotel povedati, da ni nujno da je slabo, ampak tudi jaz ne bi dajal tega olja v kak?no moderno/novo/zahtevno ma?ino. Se popolnoma strinjam! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 24. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2006 Jaz uporabljam Agip in sm kr zadovoljen z njemu Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 9. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 No u Lekleru majo spet akcijo 5 + 2 za ceno 16 pa neki Ojrov, se prav 3999 SIT! U?er sm nabavu 14 litrov tega ola za male pare, pa ?e prej?n voz se je z njim fino obnesu, ta se bo pa tut! Tok ola use mazde na forumu ne uspejo po?rt u enmu intervalu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 7 litrov za 16? ??? Pa kaj je to.........voda?? Jst sem dal za 5l olja 70 ?........ Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 Borut kaj ti dela? s tem oljem? Ga ma? za pomfri pe?t? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
irumed Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 Kolikor je meni znano Mazda priporo?a MOBIL 1 olja. Tako da tu ni kaj dosti razmi?ljat katera olja so dobra za Mazde Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
IngvarL Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 Kolikor je meni znano Mazda priporo?a MOBIL 1 olja. Tako da tu ni kaj dosti razmi?ljat katera olja so dobra za Mazde Hja, v CD motorje nalivajo Mazda Dexelia 5W30, ki jih izdeluje francoski Total, ce se ne motim. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 9. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 Jah sej to je zanimiv, da je tale ole presenetlivo dobr, pa tut voz ga pol manj govta kot kak?nga kastrola formulo, k sm ga ?e pred leti pla?u 4 litre = blo 20 jur?kov! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 V tem primeru bi jaz na to gledal takole: Ve? ga gre, bolje ma?e. Sicer pa trenutno razmi?ljam o olju Motul, en frend je skoraj sosed uvozniku. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2007 jaz mam castrol txt 10w-40,menjava vsakih 10.000 km,dolit moram max 3dcl do menjave,ceprav nebi bilo potrebe ker je med max. in min. 0.8 dcl,ampak jaz gledam da je vedno max.ker pac moj nacin voznje to zahteva,ker vidim kaj na hondah dela,kak je malo pred min. pa ovinke vozis-ODE MOTOR! Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 Mazdohist a si nabavu kej robe u Lkleru, ker tistmu Fu kr odgovarja ta ole, pa potihm laufa, k sto matr! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 Mazdohist a si nabavu kej robe u Lkleru, ker tistmu Fu kr odgovarja ta ole, pa potihm laufa, k sto matr! ne nisem se nic pa bi mal mogu pa sm na kratk z casommogoce jutri al pa pojutrisnem Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 Pa zdele ko si ?ov do dandota u Grosuple, bi loh usput nabavu, ?e seveda ni ?e zmankal! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 Pa zdele ko si ?ov do dandota u Grosuple, bi loh usput nabavu, ?e seveda ni ?e zmankal! :ne vem: prej bi me spomnu zaj ej ze prepozen sm kar lepo ze u kamnik!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 No sej pa drugi?, sam mama ti pa nism! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2007 No sej pa drugi?, sam mama ti pa nism! to tako vem mas mal premal josk da bi mi biv!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2007 Zanimiv je tale Lklerk olje, u 1500 km mi ga ni ma?inka ?ist n? popila, kar je ?ivo nasprotje od prej! Mi pa to dejstvo precej narobe hod, ker mi je maher naliv ola krepko ?ez maksimum, u smislu da ga bo itak hitr popila, tko da zdej sploh ne morm dodatka od Siriusa not fliknt, k ga nimam kam nalit! :ne vem: Skratka olje je na nivoju, se spla?a probat ?e komu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.