Skoči na vsebino

Trotlfahrer je nov gut!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 78
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

mogo?e mora? imeti 1000 objav da lahko spreminja? :ne vem:

bi znalo biti, da je to to...

33112_1.png

Napisano

Ni to to ker ima nekaj uporabnikov veliko manj kod 1000 postov pa imajo spremenjeno :ne vem:

ma kaj te vem... ene pol leta nazaj tud jaz nisem imel te mo?nosti, zdaj jo pa imam :ne vem:

33112_1.png

Napisano

ma kaj te vem... ene pol leta nazaj tud jaz nisem imel te mo?nosti, zdaj jo pa imam :ne vem:

Sej kokr sm reku bodo ?efi zrihtal :bravo::jupiii:

Sej kokr sm reku bodo ?efi zrihtal :bravo::jupiii:

323F,Wildcat mo?no je pa da mora? imeti nad 500? :ne vem:

Napisano

torej jih rabim samo ?e 197. ?e bi bil ReDevil al pa David, bi jih naklepal "za tren oka" :hohoho:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

torej jih rabim samo ?e 197. ?e bi bil ReDevil al pa David, bi jih naklepal "za tren oka" :hohoho:

ja odkar sem spet v dr?avni slu?bi sem res mo?an v tem, David pa je legenda, :rispekt: ?koda da komar ni ve? tok divji, bi imeli troboj, res pa je da mam kar neki hendikepa proti njima! :whatever::hohoho:

P.S. Loh komu prodam par sto postov, samo vas opozarjam, da nebo pocen, kassa bo pela v ojrih! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

ja odkar sem spet v dr?avni slu?bi sem res mo?an v tem, David pa je legenda, :rispekt: ?koda da komar ni ve? tok divji, bi imeli troboj, res pa je da mam kar neki hendikepa proti njima! :whatever::hohoho:

P.S. Loh komu prodam par sto postov, samo vas opozarjam, da nebo pocen, kassa bo pela v ojrih! :D

Kje pa si v dr?avni slu?bi? Bom prec zrihtal, da ti ukinejo net! :P:hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Boj? da ne bo devil zrihtal da bojo tebe ukinil :D

Ni panike. Za dobro odpravnino sem se pripravljen vedno pogajati :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Kaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeee :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Yavarje me ne mara in me bana...... se po?utim kot banana s 4000+ ugrizi..... :hohoho:

Ajaaa

Dobro jkuuuutroooooooooooooo

Feel free....

Napisano

David pa je legenda, :rispekt: ?koda da komar ni ve? tok divji, bi imeli troboj, res pa je da mam kar neki hendikepa proti njima! :whatever::hohoho:

David ima res da najve? postov, je pa drga? poky bolj zgovoren od njega oz. ima povpre?no ve? objav dnevno.........tako da, meni se kar smili ko ga skoz napadate :blink:

:hohoho::hohoho::hohoho:sramezljiv

Napisano

David ima res da najve? postov, je pa drga? poky bolj zgovoren od njega oz. ima povpre?no ve? objav dnevno.........tako da, meni se kar smili ko ga skoz napadate :blink:

:hohoho::hohoho::hohoho:sramezljiv

Sa?o HVALAAAA :punk::dudek:

Feel free....

Napisano

Sa?o HVALAAAA :punk::dudek:

Ti se kar tola? s tem!!!

:hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Boj? da ne bo devil zrihtal da bojo tebe ukinil :D

S sodnim osebjem je dobr bit v pozitivnih odnosih, da ne bo pol kak?nih lisic in joka! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

kam je ta tema zopet za?la :hohoho:

vem da ni moja 500 objava bla, malo sem narobe videl :unsure:

?e vedno nevemo od ?esa je odvisno da lahko spreminja? :blink:

Napisano

Bo?ti je tle lokalni bog, ?e on ne more, pol mogo?e niti sam BOG ne bi mogu pomagat! :D

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.