nisde Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 Pizda sm mislu da jo bom jst dubu! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 Ne, nisem ziher, ampak ker si pa? dal zraven smajla sem mislil, da si ti! Citiraj
uklopko Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 ni na? mazda2 ker on se pi?e Lakota se men zdi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 off topic: @sirius, ?e si mislil "kon?ano", se napi?e OVER Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 ni na? mazda2 ker on se pi?e Lakota se men zdi Lakota? Seveda, saj je debelej?i od mene!!! Citiraj
Sirius Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Napisano 13. januar, 2007 off topic: @sirius, ?e si mislil "kon?ano", se napi?e OVER ?e res je....Za ta drugi over pa je korsa zmagovalec, ?eprav med nami ni bilo kandidata, ki bi ji dal glas. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
ReDevil Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Napisano 15. januar, 2007 Jz sm zadovoljen da je prvi? po 15 letih zmagala opelca, pa ?e korsa mi je razen 207ke najlep?i mali avto?ek! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Napisano 15. januar, 2007 Jz sm zadovoljen da je prvi? po 15 letih zmagala opelca, pa ?e korsa mi je razen 207ke najlep?i mali avto?ek! Men je tud kr u?e?en tale mali avto?ek, pugi 207 tud ni slab sam spreden odbija? zgleda k di bi ene dva exstazija pojedu! (nekak tko k ta smajli levo) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 Men je tud kr u?e?en tale mali avto?ek, pugi 207 tud ni slab sam spreden odbija? zgleda k di bi ene dva exstazija pojedu! (nekak tko k ta smajli levo) A so to kaki avti ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Napisano 16. januar, 2007 A so to kaki avti ? Ne,to so frnikule! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.