hladni, sandi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lepo je šlo skupaj. Se mi ne zdi, da je debeleje kot čipi. Pa tudi lotani kontakti na staro baterijo so nekaj prostora vzeli. Namočil sem nogice v pasto in uporabil 95% stari lot. Edino levi strani sem ga moral malo dodat. Kupim Isopropanol on očistim. Hvala za to informacijo. Bom še ostale Super Nintendo igrce očistil. Tam sem celo moral včasih ta nosilec malo odbrusit.
-
To pa je gorivo za politike in kregat narod. Menda je JJ v prejšnjem mandatu podelil 7 takih dodatkov-penzij, Golob v tekočem 8. Če bi mene kdo vprašal, bi jaz vse te dodatke ukinil. Dober umetnik je dobil nagrado, je cenjen, in to je to. Podobno bi naredil z ostalimi dodatki za razne državne "zaslužnosti", ki so jih morda nekateri zaslužili, dosti je pa tudi takih, ki si jih niso, ampak so bili zraven ... plačujemo jih davkoplačevalci. Teh stvari (žrtvovanje za državo) se ne dela za denar, za morebitne dodatke, ali pa enostavno jaz zadev ne razumem?
-
Od sportman333 · Napisano
Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.