Boss Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Dejmo s malo omejiti na cenovno dostopne avtomobile tako, da raznorazni super?portniki odpadejo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 He he Boss,jaz bi mel tu ve? odgovorov! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 zadnji odgovor mi je edini pameten ni sans, da ne bi zbral avto ker prihaja iz xy, ali da je ta pa ta firma...edino mogoce audi mi je rahlo kmecki avto (tko lepo zgleda ce ma zavesice pa je karavan pa ma kljuko) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 ?e ena anketa Aja, glasoval sem za korejce, ?eprav bi se tukaj na?lo ?e kej (ameri?ani, italijani) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Najbol od vseh sovra?m Bu?ovce, ker ?e oblika mi je adio pri ve?ini, no razen kaka Korvetica, ampak ?e re?emo nasplo?no, katastrofa, za nobene druge pa se jih ne bi upal total odpisat! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 jst sem glasval za francoze, k pr fuzbalu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu ?e ne bi blo po?evnookih makin! Aja kar se pa dr?av proizvajalk ti?e, pa sta zame ?vaba in japan nekje tko tko, tako je pa? moje mnenje! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 No,pri meni tudi tudi poleg Japanerov ?e samo ?vabi pridejo v po?tev,pa ?e to ne vsi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu ?e ne bi blo po?evnookih makin! sm kr dojel sam ce mas predstavnika te rase na najnizjem nivoju, se ti zna marsikaj zamert. PS: za ?lepsluzbo je pa dobr Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jerc Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 sm kr dojel sam ce mas predstavnika te rase na najnizjem nivoju, se ti zna marsikaj zamert. PS: za ?lepsluzbo je pa dobr Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 interne, interne... ce bi bil na srecanju vceraj, bi vedel o cem je govora Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Glede tvingota te ?ist ?tekam, da se ti je zagabla cela Francija pol! Aja ?lepslu?ba, kdor ?e ne ve, je v?eri tvingo staro mazdo vleku po cesti, ko so me kao kabli al karkoli ?e pokausal, no pol ko smo hotl pogledat, je pa takoj pr?gala, matr milo! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Jaz nebi izbral ameri?kih ker so mi pa? katostrofalni prevelki in preve? napihnjeni . Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 Jst sm glasvou za francoske, ker se mi zdi da ve? k parfumov ne znajo delat! K?nga american muscle bi pa z veseljem zapelu v gara?o! Ob predpostavki da je benz 15 SIT liter! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ali086 Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 definitivno nebi zbrau angleskega klumpa,ostalo pa bi slo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 francozov definitivno!!! kak?nega ameri?ana se nebi branu (like Shelby GT500), nemca bi tut ?e imel v gara?i (seveda od serije 5 navzgor) , italjan bi bil ok (gallardo spider - sej ne vem kam to spada, pod nemca al italjana, al je malo me?ano) - fiata al pa alfe pa zagotovo neb blo Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 kdo ma kaj proti korejcem a? nisem proti nobeni znamki oz. dr?avi, ker se vseposod najde skoraj nekaj za vsak okus Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 jaz tudi imel bi kateregakoli razen muscle-ov ki ni niti malo prakti?en je samo avto z ma?ino nad 5.0 in porabo nad 30.0 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 27. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. november, 2006 mislim da ma vsaka od na?tetih dr?av vsaj 1 model avtomobila ki bi komot stal v moji gara?i, ?eprav so japonci nekaj naj.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
janik Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 Kako ?e pravijo ta Italijane: lepa obleka pa usrane gate. Baje se to ?isto odra?a pri avtomobilih. No, pa tudi francoza ne bi imel, od Nemcev pa ne bi (ve?) kupoval Folcvagna. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 evo pri men so ze odpadl makaronarji!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 nekteri ste ljubitelji amerikn masl strojev, men pa je doć ?ard?r en najgr?ih avtov sploh z obupnim zvokom in mi je kar pomagal da sm glasvov za amere! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 na drugi strani pa mustang gt ki mi je eden top, ?e ne sam top avto na spisku dream liste Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 Men je pr ameri?kih avtih naznansko u?e? un V8 zvok k pa? zaprede in zarad tega bi meu eno ameri?ko mi?ico! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 28. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. november, 2006 Nabavi si mazdinga ?estaka in mal bolj odpri izpuh pa bo? imel podobno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.