David Napisano 29. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 Torej... rabim nujno pomo? na?ih "fizikov" Zanima me koliko ur lahko gori LED dioda z 1,5 V baterijo, ?e vemo da ima porabo LED dioda od 30-60 milivatov in "deluje" na 20 mA...... Ne vem ?e sem prav podatke dal... torej ..... PROSIM ZA POMO?!!!! LP daVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 29. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 odvisno kolko ma tista baterija mAh Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 29. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 Evo ?e dobil vse odgovore... Boss THX.... Torej da povem ?e tuki... z "normalno" baterijo od 1500mA bo lu?ka svetla od 25 do 50 ur.... Ok Admini.... Close This topic PLEEEEAAASEEE!!! LP daVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jimmy Napisano 29. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 Po naslednji sliki lahko razberemo da nekje med 40 in 50 urami, ?e je poraba nekje med 30 in 60 mW. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2006 Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 A lahko izvemo kaj bo? ti z LED diodo delal ali si samo preprosto ?el med ?tromarje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 29. november, 2006 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. november, 2006 Mah... ?lo je za ?e eno fljoskulo mojega bistroumnega gobca.... Mel sem na obiski poslovne partnerje.. oziroma eno mad?arsko agencijo, in dogovarjamo se za ene light sign-e.... in je blo govora tudi o mo?nosti enega koncepta z Led diodami..... in seveda sem butnu eno fljoskulo... in za "kazen" sem mogu danes na sestanku vso zadevo utemeljit... na sre?o uspe?no... Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.