Segi Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 pa sem le enkrat prvi ?elim ti vse najbolj?e, kar ti srce po?eli, obenem pa tudi veliko zdravja!! vse najnajbolj?e!!!! P.S. pa ?imve? sre?nih in lepih kilometrov s tvojo gtrko!! sm ti kr mal fou? Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
suicidal Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 din ima RD? jeeeeeee, vse najbolj?e Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
zemir Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 din ima RD? jeeeeeee, vse najbolj?e Vse naj naj tudi z moje strani Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Se pridru?ujem ?estitkam! Use naj naj!!!!!!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 vse najturbolj?e :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Tudi z moje strani vse naj naj... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj
Symon Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Evo ?e en strelec praznuje! Vse naj, ?e posebej zato ker ima? najbolj?e nebesno znamenje pa ?e dokaj dober avto! Skratka vsega kar si ?eli? no. Citiraj
LabiGT Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 din vse najboljse! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Vse naj naj ti ?elim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Nisem pozabil nate!!! Vse naj naj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 :mi pijemoo: vse najboljse :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
matej mx3 Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Vse najbol?e ?e iz moje strani Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Hepi brzdej :mi pijemoo: . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 vse tri naj naj!!!!!!! :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.