Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
<_< a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

<_< a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit :bravo:

Aha pol si jo ti kupil.?estitke :bravo:

Napisano

Hmmm!!!

Jaz poznam enega ki popravlja hladilnike!!!

Samo je v lj!!!!!!

meni je bila info.dana da se plastike na kilerjih glih ni najbol ?vasat!!!!

Moogo?e se ti spla?a reskirat cca 40.000 jurjuza novega

druga?e pa veliko lepih pospe?kov z V6 ma?inco!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

druga?e pa veliko lepih pospe?kov z V6 ma?inco!!!

Sej zdej sta na istem.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mare, jz sm s ?igumijem saniral hladilnik (parno lokomotivo), pa smo se pol ?e kokr tok sre?no (predvsem po?asi) prpelal iz Grosupl do Kamnka! :D

Prov dolgoro?na varjanta pa to ni bla, ker pol sm raj? novga prjavu, ne pa flikarija! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
:jupiii: naso enga v mb,baje vse dela,tudi novega ti naredijo ce treba,grem v kratkem tja pa da vidim.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.