Guest newbie Napisano 16. september, 2004 Prijavi Napisano 16. september, 2004 Zgleda, da se jih v SLO ne dobi? Ali mogoce kdo pozna kakega izdelovalca? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 16. september, 2004 Prijavi Napisano 16. september, 2004 Zgleda, da se jih v SLO ne dobi? Ali mogoce kdo pozna kakega izdelovalca? poklici podjetje AMO iz hrvatinov...ne vem, ce so registrirani kot Amo d.o.o. Hrvatini al Ankaran lp Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2004 Prijavi Napisano 16. september, 2004 Vse ok;samo pazina stranske airbage !!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
DonFilipo Napisano 16. september, 2004 Prijavi Napisano 16. september, 2004 Jst poznam podjetje POL na Reki. Meni so naredili za 626. Delajo tocno po meri. Veliko izbiro materijalov in dizajnov lahko zbiras. Zjutraj pripeljes in cez 3 ure ga odpeljes. Pa se po ceni so!!! Do 30.000 za najboljse prevleke. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Lenuh007 Napisano 16. september, 2004 Prijavi Napisano 16. september, 2004 Mi je pa cudno, da ne dobis usnjenih sedezev za Mazdo6?! Na AutoRentu v N.Gorici so se pa na veliko hvalili, da se da nabavit 5 ali 6 razlicnih tipov usnjenih prevlek za prej imenovan tip avtomobila. Povprasaj po Mazda distributorjih. LP Lenuh Citiraj LP Lenuh007
Guest newbie Napisano 17. september, 2004 Prijavi Napisano 17. september, 2004 Reka je malo dalec . Kar sem pregledal, nima v programu Mazde . Ostane mi zgleda edino AS Sport iz NG, ki dela tudi "buticno" za posamezne modele. So pa kar drage: 40-50k . Citiraj
DonFilipo Napisano 17. september, 2004 Prijavi Napisano 17. september, 2004 Reka je malo dalec . Kar sem pregledal, nima v programu Mazde . Ostane mi zgleda edino AS Sport iz NG, ki dela tudi "buticno" za posamezne modele. So pa kar drage: 40-50k .MA KAJ JE DALEC!!! Prides k meni na kavo. Evo predloga. Jst sm jutr na reki. Ce mas cas, pridi na reko, das dele prevleke, v tem casu pa se grema kopat. popoldan pa grema nazaj v slo.! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Enzo Napisano 11. november, 2004 Prijavi Napisano 11. november, 2004 V BTC-ju v LJ je ena majhna trgovinica (ne vem to?no v kateri hali, vem samo, da je v kleti in mislim, da blizu oz. za big bangom) kjer ?ivajo prevleke za avtomobile. Ti nareidjo tudi take, ki so kompatibilne s stranskimi airbag-i. Citiraj
Blazslo Napisano 15. november, 2004 Prijavi Napisano 15. november, 2004 V BTC-ju v LJ je ena majhna trgovinica (ne vem to?no v kateri hali, vem samo, da je v kleti in mislim, da blizu oz. za big bangom) kjer ?ivajo prevleke za avtomobile. Ti nareidjo tudi take, ki so kompatibilne s stranskimi airbag-i. Mislim da je tam kjer je vhod v BingBang - ko pride? v oddelek z Glsasbeno in video opremo v 1. stuku. Sam ne vem al bodo hotel kej tazga nardit. Moram pa re?, da sem za stari avto imel njihove pa so ble cist OK. Sam pazi vcasih zamenjajo strani deljive klopi- ?e ni pol, pol- Citiraj Mazda6 CD120 TE
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.