Boss Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Pa sem kon?no tud, jaz najdu enga kandidata, da mu lahko prvi ?estitam za RD Vse tanajtabulj?e :mi pijemoo: Citiraj
cleopatra Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 pa jaz bom tud med ta prvimi, po naklju?ju.. ja vse naj naj!!!!! zdaj itak verjetno aja?, zjutraj pa naj se ti dan lepo za?ne, pa ?e lep?e kon?a! pusa Citiraj
Symon Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Vse naj naj, pa na tvojega sinka, na ?eno, skratka vse naj tebi in tvoji mladi dru?ini! Citiraj
Alex Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 ...je pa kar nekaj rojstnih dnevov ta mesec...tanti auguri-vse najbolj?e tudi od mene... :mi pijemoo: Citiraj
Allyssa Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 wipeeeeeeeeeeeeer,..happy b-day Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Vse naj naj za rojstni dan Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Grega_ Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Vse naj naj :mi pijemoo: Citiraj
LabiGT Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 opa vajperu vse naj naj najboljse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 vse najboljse Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 ?estitke!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 ?estitkeeeee :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Segi Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 vse naj naj! Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
suicidal Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 vajperboj, hepi brzdej tu ju. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazdohist Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 vse ti ta nar tabuls!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 OOOOOOOO,Stojan,VSE NAJTABOLJ?E ti ?elim! Pa dosti sre?nih kilometrov z Mazdico! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Hvala vsem skupaj Ponosen sem da sem lahko del mazda dru?inice. upam da se ?e ve?krat sre?amo in zberemo v takem ali pa v ve?jem ?tevilu kot smo se sre?ali v celju skratka kot pravi moj podpis GREMO NA?I... Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 :mi pijemoo: vse naj stari,ko bo moja v6 v pogonu,jutri bo podaljsana registracija ,te malo popeljem Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Use naj naj in ?e na mnoga leta! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 6. december, 2006 Prijavi Napisano 6. december, 2006 :mi pijemoo: vse naj stari,ko bo moja v6 v pogonu,jutri bo podaljsana registracija ,te malo popeljem Bobi te dr?im za besedo ?e enkrat hvala za ?estitke Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.