zemir Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Mojst vse naj naj pa da ostane? Mazda? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 kako to zdaj!!!! A nisi ti ?e zadni? mel rojstni dan???? Klop?i? ?t.2 vse naj naj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Vse naj, naj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 ?estitke ljubitelju hitrih JAP avtov, ?elim ti ne glede na to kera zna?ka bo na havbi, da bi ?e naprej u?ivu u vo?nji in imel pri tem nasmeh od u?esa do u?esa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Vse najbolj?e symon stara sabla :mi pijemoo: Citiraj
Boss Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Evo Symon pa si do?akal, da si spe eno leto starej?i - ?estitam in vse najbolj?e - v glavnem u?ivi pa na kak?en te?aj samoobrambe se vpi?i, ker okol tebe se zgleda zbira kar nekaj norcev in noric, ki bi te radi fizi?no molestali. Citiraj
LabiGT Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 sajmon sez: hepi brzdej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdohist Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 vse ti naj naj!!!!! :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
madmax Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Hepi brztdej in vse naj naj Citiraj
suicidal Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 use tanartabul? tud od mene :mi pijemoo: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Symon Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 A nisi ti ?e zadni? mel rojstni dan???? Ma ne zadnji? sem vnaprej ?astil, ker do januarskega meeta bi ?e pozabil! ?estitke ljubitelju hitrih JAP avtov, ?elim ti ne glede na to kera zna?ka bo na havbi, da bi ?e naprej u?ivu u vo?nji in imel pri tem nasmeh od u?esa do u?esa! Hvala, hvala! ...pa na kak?en te?aj samoobrambe se vpi?i, ker okol tebe se zgleda zbira kar nekaj norcev in noric, ki bi te radi fizi?no molestali. Ah saj Allyssa samo misli, da se jo bojim! Hepi brztdej in vse naj naj Stari ne izivat, kako si vedel, da sem nor na sladkarije, torte itd! Vsem skupaj tistim, ki sem vas citiral in tistim, ki vas nisem en velik HVALA za va?e ?elje, bom vas upo?teval, sedaj pa pojdite v najbli?jo sla??i?arno pa si kupite kak?no tortico, vam jo privo??im! ?e enkrat vsem skupaj hvala! Citiraj
Allyssa Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 simoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon,..moja no. 1 tar?a vse naj naj naj pa sj ve?,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 moja no. 1 tar?a tole me spominja na komad od 6pack ?ukurja - moja no.1 ?ena Simon Lepo praznuj Citiraj
Alex Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Vse tanarbulj?e tudi od mene. Citiraj
KAALman Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Vse naj najbolj?e ! Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Symon tud jst ti ?elim vse najbolj?e za rojstni dan pa glej da bo usaj ?e 1x tolk! ?alo na stran, lepo praznuj pa ?im ve? sre?e v vsem! :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Simon kaj naj re?em vse najbolj?e ostani tak?en kot si in upam na ?e v naprej?no dobro sodelovanje in strokovne pomo?i in razlage skratka vse naj stari se vidimo :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 Opa,Symon!!! VSE NAJTABOLJ?E TI ?ELIM! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 8. december, 2006 Prijavi Napisano 8. december, 2006 :mi pijemoo: :mi pijemoo: vse najtaboljse zate Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.