Bosti Napisano 17. september, 2004 Prijavi Napisano 17. september, 2004 Torej, odprl sem nov forum (sicer ?e prej?nji petek), ker se mi zdi, da nam manjka nekaj prostora za zabavne vsebine. Zdaj pa nisem povsem prepri?an. Ali samo jaz vidim ta forum, ali pa ste ostali preve? srame?ljivi? Citiraj
KAALman Napisano 21. september, 2004 Prijavi Napisano 21. september, 2004 After a long long time, tudi jaz vidm tale forum vpisal sem pa tule nekaj zato, ker mi je dolgcajt, pa jezen ker ?e delam Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 22. september, 2004 Prijavi Napisano 22. september, 2004 Ne bit jezen;saj marsikdo dela...jaz tudi npr...ampak grem pa ?ez eno urco ?e domov...pa jutri znova...in tako dalje...do penzije...?e bo seveda sre?a & zdravje. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Bosti Napisano 22. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2004 Jaz pa lenarim do 1. oktobra. Blagor meni. Druga?e pa je ta forum namenjen vicom, zabavnim zadeva ... Citiraj
vuk Napisano 22. september, 2004 Prijavi Napisano 22. september, 2004 ?e ?tudent...eni smo tudi to dali skozi...?tudentski ?as je res najbolj?i ?as;?e posebej v kak?nem ?tudentskem domu. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Maja323 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 Evo vam malo "zabave"....ali pa tudi ne! hehe Citiraj
LabiGT Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 macho macho man....by the village people...caki sam mal a niso village people gayi? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Maja323 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 hehehe Sem pa par dni nazaj na to temo gledala oddajo na discovery. In to je res povezano s hormoni. ?e ima mo?ki dovolj mo?kega hormona testosterona, potem ima prstanec dalj?i od kazalca. ?enske imamo kazalec dalj?i od prstanca. Torej, ?e ima kdo to zadnjo kombinacijo - je ?enska Citiraj
LabiGT Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 A kdo rab testosteron? Prodajam.... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 jaz bi pa ponudil kaj bolj uporabnega Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
DonFilipo Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 sploh si nocem v pest pogledat. ne dajam hormonov, ne prodajam testoterona.... vedno pa lahk koga nategnem (beri katero) Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 P O K W A R J E N C I ! ! ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 jaz bi pa ponudil kaj bolj uporabnega Estrogen??? hehehe JOKE Citiraj
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 sploh si nocem v pest pogledat. ne dajam hormonov, ne prodajam testoterona.... vedno pa lahk koga nategnem (beri katero) Hmmmm... ampak ve?, da bo dr?alo! "Madzda fahrerji" me "nategujejo" z enim rezervnim delom ?e cca teden dni! Vsi obljubljajo na veliko...ko gre zares, pa rep med noge in jih nikjer ve? ni Citiraj
mazda-mx3 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 maja packa! sem mislil isto kot Don hehe Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 MaJa sem te js tud nategnu, mislim da ne, ker sem ti nazaj sporo?il prej kot sem obljubil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 MaJa sem te js tud nategnu, mislim da ne, ker sem ti nazaj sporo?il prej kot sem obljubil. Ne, ne, ne...ti si bil OK! Si mi vsaj nazaj sporo?il. Drugi obljubljajo in se potem niti na GSM ve? ne javljajo Pa ni to kdo iz tega foruma - da ne bo pomote! Neki Mazda dilerji Citiraj
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 maja packa! sem mislil isto kot Don hehe JAZ packa???Vi pi?ete packarije...jaz samo o dejstvih iz discoverija Citiraj
DonFilipo Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 Hmmmm... ampak ve?, da bo dr?alo! "Madzda fahrerji" me "nategujejo" z enim rezervnim delom ?e cca teden dni! Vsi obljubljajo na veliko...ko gre zares, pa rep med noge in jih nikjer ve? ni E draga Maja, krive si nasla, da te nategujejo! Rabis enga ki te bo dobr nategnu, tako kot pra...! (Slisu sm da so baje dalmatinci taki ) p.s. no hard feelings! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 E draga Maja, krive si nasla, da te nategujejo! Rabis enga ki te bo dobr nategnu, tako kot pra...! (Slisu sm da so baje dalmatinci taki ) Da ti ne bom kak vic o dalmatincih sem gor prilepla potem bo? pa videl, kak?ni kao ste Citiraj
DonFilipo Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 Da ti ne bom kak vic o dalmatincih sem gor prilepla potem bo? pa videl, kak?ni kao ste no kr dej, me prow zanima Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 no kr dej, me prow zanima Evo, ?e si ?e tako glasen Dozivio dalmatinac brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti... pocne on graditi nekakvu kolibu... Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa..sisata, vitka... i kaze ona njemu 'ajde ti dodi kod mene ja sam tu s druge strane otoka. Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredeno... Pitaon nju pa otkud ti sve to ? Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo.... Ude unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se otusira... kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Otusira se on, izade van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu:Sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci .... A informaticar ce: Nemoj me jebat, da imas i internet !? Citiraj
DonFilipo Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 IN a ga je res mela?! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Maja323 Napisano 25. september, 2004 Prijavi Napisano 25. september, 2004 IN a ga je res mela?! To mora? pa ti vedeti Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. september, 2004 Prijavi Napisano 27. september, 2004 Ej.....LOOOOOOOOOOOOOOOL........ma ne me je**t....internet je hotu tip!!!! ja fak no! ej virage, sej ta del foruma ni cenzuriran....oz.....se moramo vseeno dostojno obnasat? haha Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.