Bosti Napisano 28. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2004 Cenzure ni, je pa za?eljeno, da se ohrani zdrava mera okusa. Z ?li?ko vegete. Gresta dva zobotrebca po gozdu pa pride mimo je? in za?ne prvi zobotrebec drugemu: "Greva raje z avtobusom" Drugi pa re?e " Pa ?e v najino smer gre". Citiraj
mazda-mx3 Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 Cenzure ni, je pa za?eljeno, da se ohrani zdrava mera okusa. Z ?li?ko vegete. Gresta dva zobotrebca po gozdu pa pride mimo je? in za?ne prvi zobotrebec drugemu: "Greva raje z avtobusom"Drugi pa re?e " Pa ?e v najino smer gre". hehe....mesecna karta samo 2k SIT Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
DonFilipo Napisano 28. september, 2004 Prijavi Napisano 28. september, 2004 So mazdasi sli na srecanje in pride Don in vse vas nategne. :) :) p.s. mogu sm tud jst kr neki napisat. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
KAALman Napisano 29. september, 2004 Prijavi Napisano 29. september, 2004 pi*komaterno... jaz sem pa ?enska amapk... nategujem pa sam punce(punco) Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2004 Prijavi Napisano 7. oktober, 2004 Kruta relnost Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.