Violet Napisano 10. december, 2006 Prijavi Napisano 10. december, 2006 Ni ?e dolgo, do so se vozili predvsem po ameri?kih in azijskih cestah, potem je skoraj neopazno, celo srame?ljivo postal del evropske stvarnosti. Lahko mu re?emo lahki dostavnik, poltovornjak, trucki. Njegov zna?aj se z leti prav tako neopazno spreminja, saj ?eli biti manj grob in bolj uglajen. In to je mazda BT-50 za zamenjavo bolj znano mazdo B 2500.- je terenc za b.p. pre?kanje vode 45 cm- zadnjo stranico lahko obremeni? za 400 kg- je ti?ja in udobnej?a. http://www.autorent.si/slike/Novi_PICK-UP_...142360741_b.jpg http://avtomoto.siol.net/default.asp?artic...010603092008260 Citiraj
David Napisano 10. december, 2006 Prijavi Napisano 10. december, 2006 Osebno mi je ta face-liftana verzija malo preve? baby look... vsaj odspredaj...... No bo treba ?e fizi?no pogledat.... Wildcat... kdaj pride??? Citiraj Feel free....
Alex Napisano 10. december, 2006 Prijavi Napisano 10. december, 2006 ...tudi meni se zdi preve? "ne?na" za kamionet...mogo?e je pa mi?ljena za mlade po srcu ?... Citiraj
Boss Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 Mene pa oznaka spomne na Tomosove mopede iz osemdesetih in devedesetih Tomos BT50 Citiraj
poky Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 He he Boss,to je bla v na?ih cajtih prava raketa,pe ?e kolko tolko dostopna! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wildcat Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 Lep avtek Za preizkusit bo nekje januarja in ?e sneak preview iz ?olanja Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 Ma s profila sploh ni slab u bistvu.... Sem ?e neodlo?en... wildy... poro?aj kdaj pride newcomer.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 barva mx5 na sliki mi je vsec, ni crna je pa lepa vseen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 14. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2006 Osebno mi je ta face-liftana verzija malo preve? baby look... vsaj odspredaj...... videz vara... ---cat, a bo pr nas tud kaj popusta ali si ga mora vsak sam zborit "U okviru promocije novog modela, Mazda Hrvatska svim kupcima BT-50 s paketima opreme TE i GT do kraja velja?e nudi bonus u besplatnoj nabavci dodatne opreme u vrijednosti od 7.400 kuna." http://www.autosport.hr/content/view/4664/111/ Citiraj
wildcat Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 Vio po?akaj da prvo avto pride, preden se gremo pogajati za popust Januarja bomo vedeli ve?, do takrat pa lahko slikce gledamo Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazdohist Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 kar orenk stroj je vidt tole se ga nebi branil met v svoji lasti!!! sam potem bi se drzal nacela: ko je jaci ta i tlaci!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.