ReDevil Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 D bi vsaj mame ?imve? nisdejevskih Denisov rojevale tut v prihodnje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 D bi vsaj mame ?imve? nisdejevskih Denisov rojevale tut v prihodnje! Takih k sm jst ne deljo ve?!!! Biu je ?e en v Franciji pa se mu je strgal, enga je pa v Ameriki vlak povozu tko da me morte ?uvat k sm edini!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Napisano 15. januar, 2007 Takih k sm jst ne deljo ve?!!! Biu je ?e en v Franciji pa se mu je strgal, enga je pa v Ameriki vlak povozu tko da me morte ?uvat k sm edini!!! Eh Denis, mav bl bi se pa ?e loh cenu - samga sebe! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Napisano 15. januar, 2007 Takih k sm jst ne deljo ve?!!! Biu je ?e en v Franciji pa se mu je strgal, enga je pa v Ameriki vlak povozu tko da me morte ?uvat k sm edini!!! Citiraj
ReDevil Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 A je kdo kej na teko?em kva se dogaja z na?im omenjenim semaforjem v okolici LJ Mlekarn in pa ?e se kaj govori da naj bi dobiv ?e dru?bo kak?nega svojga kamerada?! ?kodval zihr neb kokr narod fura v rde?e! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 Lih u?eri sm uletu ?ez omenjeni semafor u rumeno (se mi zdi) in to total frigidno, nism biv niti pr volji bremzat niti pospe?it, tko da upam da nam zdej kmav enkat zvedu, al zadeva res obratuje al niti ni gorka da mu?ko dela. Oz. kokr sm ?teku je rumena lu? itak stvar presoje al je to za kazn al ni, no tut u tem primeru mislm da si jo bom prslu?u, pa najve?ji smeh je to da ?e prej?nje kazni nism pla?u, k so mi jo itak dal na obroke, pa tut za te nism preve? dovzetn. A je kdo kej "colov" s tega foruma na omenjenem semafor?ku - d vem kaka bo prognoza! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 a to sploh ?e dela? ponavad se je vidl ?e slika,..zadn? pa js ?akam,..frajer zraven mene pa ustav na rumeni,..pol se pa kr na 1x spomn spelat k je bla ?e rde?a in zavije levo,..pa ni blo n? vidt da bi kej slikal :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 in kako se vidi da slika? pono?i ?e mogo?e, ?ez dan pa ne verjamem Citiraj
Allyssa Napisano 13. april, 2007 Prijavi Napisano 13. april, 2007 ja sj je blo okol pol desetih zve?er,..tko da bi se vidl Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.