Skoči na vsebino

Kako prebarvati ALU feltne na ?rno mat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

323F bi mogu tole obvezno prestavt v DIY, ker je vse skupi kar lep dose?ek, po mojem mnenju! :danzoman:

Mare, jaz ti svetujm isto kokr Klemn, ne more ?kodvat, loh je edin lep?, ker rde?a pa ?rna to je res OK kombinacija! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

marko kdaj se spravimo prebarvat felge?????????? :P

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

?e ho?te met orng narjen, predlagam da podkupte istga majstra kot je men delu! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

?e ho?te met orng narjen, predlagam da podkupte istga majstra kot je men delu! <_<:P

jah si mev kar orenk majstra saj cene pa das prasno prebojit ko ko jaz pa stvar lih ko vredi zgleda! :P:P

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

D nav pol tko da jih samo kak?en "muffy" po?egna oz. ozna? svoj teritorij, pa bo vse skup se odlu??l! :blink::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja majstr najprej jih gumic mal raztegne?, pol pa naj jih Poki montira na RXa na zadna kolesa, pa bo veselja povna hi?a!

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.