mazdohist Napisano 12. december, 2006 Prijavi Napisano 12. december, 2006 mene pa zanima ce kdo mogoce ve kje je ali kdo ima zaj mazdico od evo-ta ker jo zadne case pogosto v domzalskem koncu srecujem?? lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Jap jaz vem!!!!! Eden iz na?e ferme!!!!! Je pa ?e prej imel mx3 , je pa iz kamnika nekje!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 Jap jaz vem!!!!! Eden iz na?e ferme!!!!!Je pa ?e prej imel mx3 , je pa iz kamnika nekje!!!! kamnika ???? tablice so kranjske videna je pa vedno v domzalah!!! :ne vem: :ne vem: cist zanimivo! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 KR tablice ima zaradi tegaker je bil prej?nji lastnik iz kranjskega konca, je pa verjetno doma v Jar?ah nasproti ?elezni?ke postaje (2. hi?a za banko) Obve??evalna dela 100 na uro Citiraj
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 KR tablice ima zaradi tegaker je bil prej?nji lastnik iz kranjskega konca, je pa verjetno doma v Jar?ah nasproti ?elezni?ke postaje (2. hi?a za banko) Obve??evalna dela 100 na uro bi jz to tud reku k sm ga ze ene 2x vidu ke zavijat!!!ja fbi na delu ni kaj!! al pa strica googla prasas pa pove! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Hehe tud jst ga dostikrat vidim ko se po dom?alah smuka! Avto je lep, samo sprednji odbija? v barvo vozila pa bo zakon!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 Hehe tud jst ga dostikrat vidim ko se po dom?alah smuka! Avto je lep, samo sprednji odbija? v barvo vozila pa bo zakon!!! ja ras prvi odbijac kazi podobo vozila?? uklopko ce ga poznas zakaj ga pa ne nastimas da bi se tle gor logeru? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Pomoje nima neta, ga bo treba na kak sre?anje spravit Citiraj
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 Pomoje nima neta, ga bo treba na kak sre?anje spravit tudi to je mozno!!!mi je zal ker se nisem vceri ustavu ko je pred avtoakustiko na avtomatu filme dvigvav pa bi ga mal na to nagovoru!!! butl jaz Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 uklopko ce ga poznas zakaj ga pa ne nastimas da bi se tle gor logeru? Bom ga nagovoril oz. mu bom omenil kako je s tem!!!!?eprav sva ?e govorila o tem......ne bom pa nobenega prosil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 Uklop?i? - kako je kej s ?vasanjem, tole ko ima? v podpisu in na kaj to?no se nana?a, sumim da na dekline! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2006 Bom ga nagovoril oz. mu bom omenil kako je s tem!!!!?eprav sva ?e govorila o tem......ne bom pa nobenega prosil to siguren da ne prost sam lepo bi blo ko bi mel spet enga clana vec!!! Uklop?i? - kako je kej s ?vasanjem, tole ko ima? v podpisu in na kaj to?no se nana?a, sumim da na dekline! men to bl lici na uzivanje prepovedanih substanc!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 BLA BLA BLA,... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdohist Napisano 14. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2006 BLA BLA BLA,... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 18. december, 2006 Prijavi Napisano 18. december, 2006 Dej poglejte tisto MX-ko od bliz, men je za bruhat.?koda avta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 19. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2006 Dej poglejte tisto MX-ko od bliz, men je za bruhat.?koda avta. vsak ima svoj okus to je res da ni neka lepotica sam za mene ki se mi riz dopade mi kar sede se je iskreno povedano nebi braniv!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. december, 2006 Prijavi Napisano 19. december, 2006 Za ta avto se je govoril da je bil tokrat razlupljen, da noben ve? ni ?tel, vsaj tako mi je RedWind povedu, ki ga je hotu celo kupit pred leti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2006 Za ta avto se je govoril da je bil tokrat razlupljen, da noben ve? ni ?tel, vsaj tako mi je RedWind povedu, ki ga je hotu celo kupit pred leti! ja to je cist mozen ker mi niti ni jasen zakaj ima sprednji odbijac zaj taki ker kakor jaz vem je biv prej ves avtek iste barve?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Danes sem videl tale avtek doma z odprto haubo, upam da ni bilo kaj huj?ega. Citiraj
ReDevil Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 MMM vohunsko dru?tvo pa res obratuje s polno paro! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2006 MMM vohunsko dru?tvo pa res obratuje s polno paro! saj mora ce pa se za mazdina vozila nebi pozanimu pol bi blo pa to tud en sraje!! Danes sem videl tale avtek doma z odprto haubo, upam da ni bilo kaj huj?ega. kaj pa ce je sam preverjal ce mu ni kak koncek is stalce usov! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Samo da se ni slu?ajno ?talca ?ist izpraznla! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2006 Samo da se ni slu?ajno ?talca ?ist izpraznla! pol pa 2 hrka iz kletke pa mal kremenckove zgat pa bo!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.