Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 No eden majster se je spravil narediti MX-3ko z pogonom na vsa 4 kolesa spodaj je neki slikc in link do predstavitvene strani, seveda je podprto tudi z turbom. http://www.cardomain.com/ride/408020/1 Well many of you may have heard that my MX-3 is now AWD. Well this is true. after over a year of buying and safign parts and reasearch. I converted the car to AWD in just around a month and a half. threw AUG. i did it 100% by my lownsom and took aprox 60 to 70 hrs from start to finnish. With a hoist and Jackstands and the help of a doner car, it drives awsome. well worth it. Im not finnished by a long shot but its a work in progress. Just some tid bits of info, The trans is a GTR trans from Japan with the Viscus LSD center diff, the rear end is from an AWD Protege. Bi bil zanimiv projekt tole, samo jaz bi raje obdr?al samo RWD oz. tudi AWD nebi bilo slabo. Pa ?e nekaj kar delajo na eni MXki Citiraj
ReDevil Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Sprednje lu?i so zaenkat fuul podobne simonovim! Glede ?rt, pa bodo najbr? nekateri rekl, da so mal jih leta povozila, s tem bi se kar strinju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Sam teli so pa res norci Citiraj
poky Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 He he,MX3 faceliftana v RX8! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Dobro je naredil tole! AWD to je neki zame, turbo pa tudi ni slaba ideja. Feltne je pa o?itno kopiral od KAALMana! Motor mi pa ni znan, ?eprav mi sli?i na black top SR20DE, se pravi res hud motor! ReDevil saj meni je tut najprej kapnilo, ?e ima "moje" lu?i, potem se mi je posvetilo, da vse skupaj bolj spominja na RX-8! So moje in od RX-8ke lu?i res tako podobne? Marko, zakaj ima ta MX-3ka tako velik hladilnik spredaj? Aha saj res, zato: turbinca sound Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 Zakaj neki pa je tak IC Citiraj
Sorti Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 No eden majster se je spravil narediti MX-3ko z pogonom na vsa 4 kolesa spodaj je neki slikc in link do predstavitvene strani, seveda je podprto tudi z turbom. Ewo Marko, nov iziv za tebe! A mogo?e gdo ve, kje bi se dau un plasti?ni ??itnik za ?ipe dpbit??? Citiraj
KAALman Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 zelo lepo, ?e posebej ?e je podkrepljena s kakim malo mo?nej?im motorjem OT: moje felne so naprodaj, ?e koga zanima, me lahko brez skrbi pokopira Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 Jah ?e bi bilo v bli?ini ve? AWD Protege bi se mogo?e ?e spravl delat Pa ?e lahko kdo popravi naslov iz V v W Citiraj
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 hudo prevec hudo !! ce na brzaka pogledas kar mal na nisan skyline-a potegne! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
matej mx3 Napisano 14. december, 2006 Prijavi Napisano 14. december, 2006 Madona to pa je to. Me kar mika, da bi sam to naredo, samo $ je vpra?anje Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.