Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 15let to morm pa vidt kdaj bo k?no sre?anje??????? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. oktober, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 sam fak, delam te online teste pa se niti enga nisem naredil... predvsem padam na vprasanja kot "koliko metrov od postavitve znaka, koliksna je max, hitrost avtodoma na avtocesti...in podobne bedarije... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Ally-ti se samo norca delaj! Itaq ti je ne poka?em! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 zakaj ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 zakaj ne ?e ti jo poka?em,bo? takoj vedla zakaj bi blo bolj?e,da ti je nebi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 *bambi look* pa sej prav? da se nisi n? spremenu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Grobo re?eno.............. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 torej morm to RES vidt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Te?ka bo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 greva stavt? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 NE! Ker z ?enskami vedno zgubim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 hehe,..pol bom vidla slikco,..yes!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Kdo je reko? Pa malo smo OFF............... Labi ti kr tak naredi,ko sn ti reko. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Lahko pa tudi ne gre? do dohtarjev,pa malo zamol?i? dioptrijo. Ker na pregled bo? itaq ?el z le?ami,tega da jih ma?,pa tak ne bodo opazli,pa se tako izogne? stro?kom za okulisti?ni pregled. Mogo?e, sam tud zdravniki niso tolk glupi, da ne bodo opazili le?... Glede na vse stro?ke, bo ta za okulisti?ni ?e najmanj stresen za denarnico... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 Se itaq ja,samo pravim,da lahko profitira malo na ?asu in dnarju. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 za cpp pole pa te castim Dobi? na CD-ju, ker je tega ene 200MB jaz sem pa zgolj na UMTS pa bi tole trajalo celo ve?nost, ?e bi hotel kam uploadad. Jutri sem v LJ pa ga dobi?... moj telefon ma? med kontakti na klubskem koti?ku Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 sem mislna, da si ?e naredu za za?etek lahko tukaj uklopi? sive celice http://vozniski-izpit.com/testcpp/kategori...tegorija_b.html ni hudi?, da ga do leta 2010 ne bo? imel Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. oktober, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 @boss: ok poklicem jutri popoldne, ce ti je to ok @violet: sem pogledal tisto stran in se kar matram ja...do 2010 bom naredil pa najbrz se kako drugo voznisko (to bo moja tretja zdaj) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2007 ?e bo? poklical do 16 ure je OK, pol sem pa ?e na poti proti dolenjski. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 kako se vam zdi tale varianta? to je avtosola amzs Spo?tovani! Kot prvo morate opraviti zdravni?ki pregled, cena je cca 35 do 40 EUR. Na? osnovni paket stane 248 EUR. Cena vozni?kega izpita je 43 EUR. V avto?olo se lahko vpi?ete takoj, ko boste imeli zdravstveno spri?evalo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 kako se vam zdi tale varianta? to je avtosola amzs Spo?tovani! Kot prvo morate opraviti zdravni?ki pregled, cena je cca 35 do 40 EUR.Na? osnovni paket stane 248 EUR.Cena vozni?kega izpita je 43 EUR. V avto?olo se lahko vpi?ete takoj, ko boste imeli zdravstveno spri?evalo Men se zdi tole zlo pocen . A ni bil vozni?ki v?asih bistveno dra?ji...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 ojla, jaz ti lahko pomagam in poskusim dobit en program?ek iz moje avto?ole ker sem v istem zosu kot ti...skratka moja avto?ola daje varovancem program?ek za vaje za ob?inske teste in tko naprej, da smo maxxximalno pripravljeni na izpit bom dans rekla ?e lahko ?e kakega dobim... lep dan, pa svetujem ti da ne prera?unava? preve?, ker te bo samo glava bolela...verjetno bo? vse skupaj ene 10-20 EUR pri?paral/izgubil, tko da naredi vse tam, kjer ti je najbli?je da pri?para? vsaj ?as lppp Kat Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 aja se to, ce grem v maribor (amzs) je isti paket za 50 eur ceneje... ker lahko naredim izpit kjerkol zelim (pa se najbrz ce grem recimo v mursko soboto pridem na vrsto takoj, ne pa kot v LJ kjer se caka cca. 1 mesec!!!!) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 Eto,pol pa lahko zdru?i? prijetno s koristnim in pride? v MB na tortico. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2007 aja se to, ce grem v maribor (amzs) je isti paket za 50 eur ceneje...ker lahko naredim izpit kjerkol zelim (pa se najbrz ce grem recimo v mursko soboto pridem na vrsto takoj, ne pa kot v LJ kjer se caka cca. 1 mesec!!!!) Kaj pa Lisjaka si poklical? Ti je ?e bli?je kot MB :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.