madmax Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 labi ti pa nima? sre?e Slovenija je priznala unmik vozni?ko tako da sedaj le to velja tudi na na?ih tleh. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 labi ti pa nima? sre?e Slovenija je priznala unmik vozni?ko tako da sedaj le to velja tudi na na?ih tleh. :ne vem: ne me jebat!!!???no se je cas, ker jutri zacnem s cpp-jem...grem direkt na upravno enoto vprasat...drugace pa te castim za tole super novico!!!bom kar do postojne prisel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 he he, deal! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. november, 2007 Evo se to sem zvedel: V Bundesrepublik Nemciji se UNMIK voznisko dovoljenje prizna in to brez da je treba narest voznjo...prijatelj je sel na upravno enoto tja in so mu prevedli se v istem dnevu in to je to! Kje mi zivimo?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2007 Na Balkanu? Saj, ?e en dokaz kako zategnjena je na?a dr?ava. b?asno smo bolj pape?ki od pape?a, po drugi strani se nekaterih stvari lotevajo ?isto iz napa?nega konca. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 20. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. november, 2007 Na Balkanu?Saj, ?e en dokaz kako zategnjena je na?a dr?ava. b?asno smo bolj pape?ki od pape?a, po drugi strani se nekaterih stvari lotevajo ?isto iz napa?nega konca. moj podpis Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2008 No evo Slovenija priznala Kosovo... Zdaj (upam) da bom lahko tudi koncno dobil izpit. Ze 5 mesecev se vozim brez njega, ni prevec prijetno... Sengen je pa res kul...seml sem do Nemcije brez izpita, nobene meje..nc, kot bi sel v Drive In-a Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2008 No evo Slovenija priznala Kosovo...Zdaj (upam) da bom lahko tudi koncno dobil izpit.Ze 5 mesecev se vozim brez njega, ni prevec prijetno...Sengen je pa res kul...seml sem do Nemcije brez izpita, nobene meje..nc, kot bi sel v Drive In-a Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.