LabiGT Napisano 19. december, 2006 Prijavi Napisano 19. december, 2006 happy birthday to you.... vse naj naj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Segi Napisano 19. december, 2006 Prijavi Napisano 19. december, 2006 vse najbolj?e za te !! Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
uklopko Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 najlep? ?elje ti ?elim da izpolnijo se ti!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 O, poglej, poglej kdo praznuje. Iskrene ?estitke in dr?i se! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 ?estitke (staremu) rockerju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 vse ti ta naj tabuls!! :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
suicidal Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Jeeeeee , danes sem ubodel 32-ko. V planu je ?e 68 let. Hvala vsem za ?estitke. Zdaj sem pa ?e skoraj res STARI rocker Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Jeeeeee , danes sem ubodel 32-ko. V planu je ?e 68 let.Hvala vsem za ?estitke. Zdaj sem pa ?e skoraj res STARI rocker saj ne da bi te rad stra?il, samo pri?akovana doba za mo?ke je v SLO samo 72 let (vir:Finance) . Glede na to, da si povrhu ?e strastni kadilec bo te?ka :ne vem: Pa ?e pozitivna stran - vse najbolj?e in u?ivaj v rojstnem dnevu. Za rojstni dan pa ti ?elim, da bi opravil enkrat za zmerej z rakastimi pal?kami Citiraj
suicidal Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 vem, cigareti so svinjarija, pacajo in uma?ejo telo in njegove vitalne dele. Vsekakor imam v planu nehat, voljo ?e zbiram. ?e jo ima kdo odve?, se javljam, he he. Hvala. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 stari vse naj naj Keep on rocking in the free world!!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Vse najbolj?e :mi pijemoo: Za voljo pojdi pa samo malo na Golnik na obisk k bolnikom ki so tam zaradi cigaret Citiraj
Symon Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Evo vse na ?e iz moje strani! Rock on! Citiraj
suicidal Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 hvala, hvala lepa. uiiiiiiii Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
BOBI Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 :mi pijemoo: vse najtaboljse Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 .. vse naj naj tudi od mene...vidim,da tudi ti nekaj brenka??!... ...long live rock'n'roll... LPAlex. Citiraj
Allyssa Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 vse naj naj ?e od mene Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Tud jazst se pridru?ujem ?estitkam in upam da ti bo res ratal nehat kadit. Jst sm si postavu rok do novga leta, upam da mo bo ratal! Use naj naj!!! :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Vse naj naj ti ?elim! Pa ?imbolj?e soliranje........kitarsko seveda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Vse naj, naj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 vse najbolj?e ! Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Mvse najbol?e za RD, z gorenjskega konca. :mi pijemoo: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 fenks, ic najs tu bi trti tu jirs old. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.