Guest BrainY Napisano 21. december, 2006 Prijavi Napisano 21. december, 2006 Torej vsem skupaj.. veliko uspeha v novem letu, zdravja ter ljubezni, pa da bi vam mazdice ?e naprej lepo predle! Klikni me ne?no Citiraj
mazdohist Napisano 21. december, 2006 Prijavi Napisano 21. december, 2006 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool tud jaz zelim vsem vesevga bozicka pa srecnega novega leta pa veliko perhov! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 21. december, 2006 Prijavi Napisano 21. december, 2006 No,pol pa ?e od mene-Vsem ?elim,da Vam Bo?i?ek prinese darila,ki si jih sami ?elite in ki so od srca,ter pa seveda Vse najlep?e v novem letu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 22. december, 2006 Prijavi Napisano 22. december, 2006 ...Sre?en Bo?i? in Sre?no Novo Leto vsem "Mazda?em" ter vsem ostalim....jaz sem za leto?nji Bo?i? kon?no dobil te?ko pri?akovano Mazdico 6-SW 136 leadher & bose... Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2006 Prijavi Napisano 22. december, 2006 Tudi jaz vam ?elim vse lepo in sre?no v bo?i?nih in novoletnih praznikih ter veliko uspeha in osebnega zadovoljstva v novem letu za bolj?o voljo pa prilagam ?e eno (verjetno) resni?no zgodbico 10.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Vse skupaj vas prijazno vabim na na?o predbo?i?no proslavo, ki bo organizirana 20.12. v Argentina-Steakahusu. Z majhnim bo?i?nim bandom bomo prepevali bo?i?ne pesmi in na? poslovodja bo oble?en v Bo?i?ka, pri?igal sve?ke na novoletni jelki. Veselim se va?ega prihoda in ?elim vam in va?im dru?inam sre?ne in vesele prihajajo?e praznike. Vinko Slav?ek Vodja kadrovske slu?be 11.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Seveda, v?eraj?nje vabilo ni bilo mi?ljeno z namenom, da bi izoliralo na?e muslimanske sodelavce. Zavedamo se, da njihovi prazniki niso enaki na?im zato se bo ta proslava preimenovala v prednovoletno. Tudi jelke ne bomo imeli niti ne bomo peli bo?i?nih pesmi. Vam in va?im dru?inam ?elim sre?ne praznike. Vinko Slav?ek Vodja kadrovske slu?be 12.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Ogla?am se na diskreten poziv ?lana anonimih ozdravljenih alkoholikov, kateri zahteva "suho" mizo. Zadovoljen sem, da lahko izpolnim to ?eljo vendar opozarjam, da s tem anonimnosti ne bo ve? 100% zagotovljena. Vinko Slav?ek Vodja kadrovske slu?be 12.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Uspel sem rezervirati mizo za vse ?lane dru?tva "zdrava prehrana" dale? od ?vedske mize, vsem nose?nicam mizo blizu toalet. Pedri lahko sedijo skupaj. Lezbikam ni potrebno da sedijo zraven pedrov saj imajo lahko svojo mizo. Seveda bodo pedri dobili ro?e na svojo mizo. A ste zdaj kon?no vsi zadovoljni? Vinko Slav?ek Vodja kadrovske slu?be 13.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Normalno, da bomo zavarovali nekadilce pred kadilci s te?ko zaveso, ki bo razdelila dvorano, kjer se bo dogajala proslava in bomo namestili kadilce v poseben ?otor. 14.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Vegetarijanci! Samo ?e vas sem ?akal! Boli me kurc a vam je v?e? ali ne: gremo v Steakhouse!!! Lahko se razletite na ko??ke, da boste 20.12. sedeli dele? stran od "?ara smrti" kot vi temu pravite. Prehranjujte se s solatami iz solatnega bara in po?rite vse paradi?nike polnjene s sirom! P.S.: Tudi paradi?niki ?utijo, kri?ijo, ko jih sekamo na ko??ke - sam sem ji sli?al kako vre??ijo hahahahaha! ?elim vsem en kur?ev bo?i?, napijte se in crknite!!!!!!!! ?ista budala iz drugega nadstropja, ki je z vami izgubljal dragoceni ?as. Vinko Slav?ek Vodja kadrovske slu?be 14.12. Vsem sodelavkam in sodelavcem Kot smo seznanjeni je gospodu Vinku Slav?ku ?e veliko bolje. Zdravniki smatrajo, a ga bomo ?e lahko obiskali ?ez nekaj mesecev. P.S.: Bo?i?na proslava 20.12.2006 je odpovedana Citiraj
Symon Napisano 22. december, 2006 Prijavi Napisano 22. december, 2006 P.S.: Bo?i?na proslava 20.12.2006 je odpovedana No vsem vse naj pa pika! Be well! Citiraj
KAALman Napisano 22. december, 2006 Prijavi Napisano 22. december, 2006 Tudi jaz vam vsem ?elim umirjene nekomercialne praznike in uspe?en prehod v novo leto 2007 ! Izkoristite te dni za razmislek, ali je res potrebno samo okrog nekaj dni zganjat tak vik in krik, in ali ni pomembnej?e vse in vsakogar ceniti vsak dan znova ! Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 23. december, 2006 Prijavi Napisano 23. december, 2006 VESELE BOZICNE PRAZNIKE IN VSE NAJBOLJSE V NOVEM LETU TUDI IZ MOJE STRANI Citiraj MAZDA POWER
Mazda323 Napisano 24. december, 2006 Prijavi Napisano 24. december, 2006 Jaz vam tudi ?elim lepe bo?i?ne praznike in sre?no novo leto! PaPa Matej Citiraj
nisde Napisano 24. december, 2006 Prijavi Napisano 24. december, 2006 Se pridru?ujem ?estitkam pa ?im lep?e praznujte pa ?im ve? sre?e v 2007! :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 25. december, 2006 Prijavi Napisano 25. december, 2006 Vse naj v prihajajo?em letu pa ?im manj neumnosti Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
wildcat Napisano 27. december, 2006 Prijavi Napisano 27. december, 2006 Banda, tudi jaz vam ?elim vso sre?o v letu 2007 predvsem pa vedno sre?no vo?njo ! Tole vam pa po?iljajo iz AS Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
BOJČ Napisano 28. december, 2006 Prijavi Napisano 28. december, 2006 Dragi Mazda?i, tudi jaz vam vsem iskreno ?elim vse lepo v novem letu, veliko osebne sre?e in zadovoljstva, predvsem ljubezni, zdravja in razumevanja s tistimi, ki jih imate najraje in seveda veliko varnih in prijetnih kilometrov. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 28. december, 2006 Prijavi Napisano 28. december, 2006 Jah pa se ?e js podpi?em!!!! Lepe praznike (kar jih je ?e ostalo) pradvsem pa uspe?no in zdravo leto 2007 ki naj vamo bo u rosce odeto!!!! uro? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 Kar se mene ti?e, moj podpis pove, kaj vam sporo?am in ?elim! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Nu?a Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 Naj ?e jaz pristavim svoj piskr?ek!!! Vsem mazda?em in mazda?icam ?elim vesele in z energijo nabite praznike, v letu 2007 pa veliko zdravja, denarja, ljubezni, sre?e in lepih trenutkov pre?ivetih z va?imi mazdicami. Citiraj
Segi Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 ?e jest Predragi mazda?i in mazda?ice, ?elim vam veliko sre?e, zdravja, veselja in miru v prihajajo?em novem letu !! Pa ?imve? varnih kilometr?kov z va?imi avteki !! Lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
323f speed Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 ?elim vam veliko sre?e, zdravja itd. .................... SRE?NO 2007!!!!!!!!!!!!!!!! zdej pa ?urat :mi pijemoo: LP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 Vsem ki me poznajo, vsem ki me ne poznajo tistim ki me bodo ?e spoznali, ?elim sre?no in uspe?no novo leto 2007, ?immanj okvar in problemov z na?imi vozili, nobenih te?av z . YavarYe :mi pijemoo: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wiperboy Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 Sre?no in zdravo vsem mazda?em in njihovim dru?inam Citiraj gremo na?i.....
uklopko Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 JAZ PA SE skoraj 1. JAVLAM V SRE?NEM 2007!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 31. december, 2006 Prijavi Napisano 31. december, 2006 SRE?NO ZDRAVO IN USPE?NO 2007 LETO VSEM SKUPAJ ! jaz se pa 4. javljam Citiraj LP KAALman
wiperboy Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 JAZ PA SE 1. JAVLAM V SRE?NEM 2007!!!! Si mislo re?ti 3. Citiraj gremo na?i.....
zemir Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Ja 4. vam ?elim vse naj naj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Alex Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Tudi jaz vam ?elim sre?no 2007 in ?im ve? varnih km z va?imi Mazdicami... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.