aleksander Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Tudi z moje strani vse naj naj , pa ?im ve? prevo?enih km brez vmesnih postankov na servisih Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
YavarYe X6V6 Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 JAZ PA SE 1. JAVLAM V SRE?NEM 2007!!!! Nau? se ?tet in ne pi?i traparij. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 ammmmmm preve? :D pisal sem po pol no?i ne vem pa zak imam na forumu 1h nazaj???????? Kje se to prestav!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Kje se to prestav!!!! preveri pod : "Moja nadzorna plo??a" -> "Board settings" poglej, kak ma? time zone nastavljen... mogo? je to to Citiraj LP KAALman
eye Napisano 2. januar, 2007 Prijavi Napisano 2. januar, 2007 " yow boyzz & grlzz vse naj naj in da `07 " Citiraj
Hrdzo Napisano 3. januar, 2007 Prijavi Napisano 3. januar, 2007 Evo i mene na Va?em forumu da Vam za?elim sve najbolj?e u novom letu od mene i u ime mazda-hr.com foruma!!! I da i ove godine organiziramo jedan mednarodni mazda meeting!!! :mi pijemoo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.