323f speed Napisano 23. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2006 jst sm pred kakim tednom kupu avto alarm na avto.net in sem ga hotu ?imprej not na?timat v avto. vsi elektri?arji k sm jim odnesu da mi ga na?timajo so mi rekl al da ne znajo da je full zajeban sistem in da ga ne poznajo in da oni znajo na?timat sam tega k majo oni. no pol sm se pa mal na na?mu forumu pozanimu in mam dons po zaslugi uklopka je moji lepoti?ki avto alarm kot se ?ika. tko da stari vse ?estitke in zahvale gredo teb. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 23. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2006 A dela a dela viuuuuuuuuuuuuuu viuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,.......... Hvala teb za proti uslugo!!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 To je fajn sli?at, da znajo mazda?i sodelovat in si pomagat med sabo! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.