Skoči na vsebino

ZAHVALA AS AVTOMOBILI SKORN?EK Velenje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V temle postu bi se (verjetno v imenu vseh ki smo bili tam) najlep?e zahvalil vsem pri AS Skorn?ek v Velenju, ki so nam omogo?ili in polep?ali prvo sre?anje www.mazda-si.net !

Tak prijetno so nas presenetili, da ne najdem besed za zahvalo.

?e enkrat najlep?a hvala ! B)

Hkrati tudi hvala vsem ki ste se sre?anja udele?ili in kakorkoli prispevali k realizaciji !

p/s: za vse skup je itak kriva wildcat ! :D

post-10-1095621334_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Enako velja z moje strani.

Tako lepega srecanja, si nisem niti predstavljal...res so se potrudili, poskrbeli, da nam niso krulili zelodcki (s pomocjo nekaterih clanov/ic nasega foruma) in, da nas ni dajala zeja.

Hrati pa so nam omogocili, da smo se nauzili lepote in zmogljivosti vecine jeklenih konjickov, ki so trenutno na razpolago v sloveniji.

Res prav vsem (personalu AS Skorn?ek in clanom foruma), najlepsa hvala za precudovit dan.

p.s. wildcat je vedno vsega kriva :D

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

HVALA VSEM, POSEBEJ WILDCAT IN OSEBJU AC SKORNSEK!!!

Super avti, super osebje, super clani... skratka super VSE!!!

p.s. itak da je wildcat kriva :)

Tukaj lahko pogledate moje SLIKE

voli vas Don

Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !

Napisano

Meni je zelo zal, da se nisem mogel udeleziti... ampak je bilo tako lepo vreme, da smo se v soboto zvecer s familijo odlocili, da gremo malo rit razmigat v hribe... Ko je bilo pa letos tako malo vikendov z lepim vremenom... :rolleyes:

Pa kdaj drugic...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tudi jaz lahko re?em le hvala za vse skupaj,vsem ki so bili tam in poskrbeli,da smo se imeli super;tak kot ste online fajn ste tudi v RL. lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Sre?anje popolno presene?enje. Pre?ivel enkraten dan :rolleyes: .

Najlep?a hvala Wildcat in ekipi AS Skorn?ek.

IPB Image
Napisano

:D

Velika zahvala tudi z moje strani. Pohvalil bi wildcat za idejo in organizacijo ter ekipo AS skorn?ek za izvedbo. :D:D:D

:D:D:D Seveda se morm se enkrat zahvalit Denisu za dolgo pricakovano voznjo... sej naslednjic pa upam da mi bos pokazu se kak ovinek ne sam avtocesto :P:P:P

Pa pohvalil bi tut Filipa ki je ful faca in je vseskuz drzal vzdusje...tip je res car. :D Mal mi je blo butast ko sm biu ceu skozlan se od sobote :(

In seveda zahvala tud kaalmanu za voznjo z V6 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

---------------------------------------

user posted image

Napisano

Js bom bolj kratek in bom AS SKORN?EK napisala samo Hvala !! resni?no so se potrudili kar se organizacije in vsega kar spada poleg . Lepo pa je tudi bilo ker se nas je toliko udele?ilo, ra?unam da nas bo naslednje sre?anje ?e ve?.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.