granas Napisano 25. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. december, 2006 Pozna kdo kakega mojstra v Ljubljano ki bi mi zavaril plasti?ni zadnji odbija?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 25. december, 2006 koliko pa ima? za zavarit? Poznam 2 v okolici Dom?al Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 27. december, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2006 Jz ga poznam v Toma?evem, obvlada plastiko, poliester itd, ?e rabi? cifro, povej! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jkuki Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. februar, 2007 Jz ga poznam v Toma?evem, obvlada plastiko, poliester itd, ?e rabi? cifro, povej! MI PO?LJE? ?TEVILKO? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. februar, 2007 Pozna kdo kakega mojstra v Ljubljano ki bi mi zavaril plasti?ni zadnji odbija?. plasticno maso al poliester?oz. kaj konkretno imas za naredit ce ni skrivnost? lahko na pm... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.