KAALman Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1203371# SsangYong ACTYON Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Men je sme?n za umret! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Men je sme?n za umret! Jah ?isto tak?ne o?i ima kot Kitajc. :ne vem: Citiraj
Sirius Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Mogo?e bi ga dal v rubriko Tole je kr smeh. Ali pa je najbolj?e kar tako, ker nekaterim se zdi LEEP... ?e pa zanemarimo pogled na lepoto zna biti v dolo?enih pogojih zelo uporaben. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
ReDevil Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Kak stroj! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Violet Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Men je sme?n za umret! zato pa ga prodaja Prodajalec / Trgovec: NASMEH D.O.O. Citiraj
nisde Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 zato pa ga prodaja Prodajalec / Trgovec: NASMEH D.O.O. Hehe dobr opa?a?! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Res zgleda kot bi Sangyongovci tekmovali sami s sabo za najgr?i avto razvitega dela sveta. Zame osebno je namre? Rodius najlep?i primer kako narediti najgr?i avto, ?eprav tudi Actyon al pa Rexton al pa Cryon niso dale? stran. Citiraj
nisde Napisano 1. januar, 2007 Prijavi Napisano 1. januar, 2007 Res zgleda kot bi Sangyongovci tekmovali sami s sabo za najgr?i avto razvitega dela sveta. Zame osebno je namre? Rodius najlep?i primer kako narediti najgr?i avto, ?eprav tudi Actyon al pa Rexton al pa Cryon niso dale? stran. Tale avto mislim da je bil razgla?en za drugi najgr?i avto na svtu, takoj za Multiplo! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sorti Napisano 2. januar, 2007 Prijavi Napisano 2. januar, 2007 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1203371# SsangYong ACTYON Oblika avta je res sme?na, notranjost je pa men osebno u?e?!! Citiraj
nisde Napisano 2. januar, 2007 Prijavi Napisano 2. januar, 2007 Oblika avta je res sme?na, notranjost je pa men osebno u?e?!! Men je preve? plasti?na in ?e na pogled deluje ?ip ?it. Mogo?e pa je bolj?a kokr zgleda. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.