Skoči na vsebino

ZLAMANA INTERGRA

Ustvari kratki URL

BOBI

Priporočeno sporočilo

To se pa zgodi ko si prehiter z integro,je pa to kolega od mojiga kolega z crno integro,voznik lazje poskodovan,sopotnik huje(baje pocena lobanja),pa hitrost je bila nekje od 170kmh naprej,podr je pa neko ograjo,pa dve drevi pa ne vem kaj se,v glavnem ne DIVJAT FANTJE!!!posebaj zdaj ko so mokre in spolzke ceste;

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To se pa zgodi ko si prehiter z integro,je pa to kolega od mojiga kolega z crno integro,voznik lazje poskodovan,sopotnik huje(baje pocena lobanja),pa hitrost je bila nekje od 170kmh naprej,podr je pa neko ograjo,pa dve drevi pa ne vem kaj se,v glavnem ne DIVJAT FANTJE!!!posebaj zdaj ko so mokre in spolzke ceste;

Ja sej te ceste so zdej res nevarne vidim ko se peljem pa prletim v kak?en ovinek z majhno hitrostjo pa ?e vse skupi po?rek nese :D .Ampak tukaj niso ceste krive,kriva je hitrost pri 170 km/h je tudi suha cesta nevarna <_< .Upam da bo vse uredu z njemu in da se ?im prej pocajta.Matr jo je zme?kal ?zmeden?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

U jebemti..... :( Vredi sta jo zlomla.... :ne vem: Ni fajn pretiravat v tem ?asu ja. :whatever: Upam,da bota potnika OK.

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

100 mu gromova...

pamet v roke, pa podlogo pod nogo...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mamica moja, tole je pa bil ruker... fantje, pamet v noge! :huh:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sicer v takih situacijah vedno najprej re?em upam, da je z vpletenimi vse v redu.

V drugo pa sem pri takih neodgovornih dejanjih stra?ansko besen in bi take samomorilce najraj takoj v ?uzo pometal. Mi je prav ?al samo taki niso za na cesto, ker enkrat bo na tak na?in ubil nekoga nedol?nega.

?elim, da pre?ivi samo da si bo vedno zapomnil te situacije, ker kazen, ki mu jo bodo prisolil sodnik za prekr?ke je absolutno prenizka za tak?na dejanja.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ovo je jako jako gadno.... a sa obzirom da su obojica zivi imaju jako puno srece!!!

Inace ovo je pisalo kod nas na newsima:

Ovo je danas ujutro bila Honda Integra... De?ko je tu iz Popova?e, neki od

vas ga mozda i znaju vozio je street race nekoliko utrka i pobijedio na

DbDragu... Suvoza? je bio moj bratić...

Sva sreća obojca su ?ivi, voza? ima nekoliko ogrebotina a bratić je u

bolnici sa te?kim potresom mozga, slomljenim rebrom i probijenim plućima, to

je ?to zasad znaju - izvan ?ivotne opasnosti je...

Prema pri?i vozili su >150 u naselju i neko im je malo iza?ao na cestu, Pipa

je trznuo volanom i izgubio kontrolu, bez ko?enja pro?ao kroz grabu, sru?io

stup od struje i jo? jedno manje drvo, proletio kroz ogradu i zavr?io u

grmlju... imali su sreće..

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ko smo ravn pri neodgovornih dejanjih naj povem naslednjo zgodbo, ki mi je konkretno zagrenila praznike in dala misliti, zato jo delim ?e z vami, da boste videli kako hitro se lahko zgodi nesre?a. Sicer jo bom posplo?il ampak vseeno.

Nekega decembra (po bo?i?u) je ?la dru?inica nekam na Bo?i?ka in potem ?e po nakupih (cunje). No in ker so bili ?e kar nekaj ?asa od doma je postajal 4 letni fantek ?e kar konkretno nestrpen. Ko so ?li iz trgovine na stranski ulici se je otrok iztrgal iz materinih rok, ker je imela polne roke vre?k in stekel na drugo stran ceste proti parkiranemu avtu. Po cesti je pa pripeljal (hmm ali pa ?e napi?em pridivjal 50-60 km/h glede na omejitev 30) mo?akar srednjih let naravnost iz gostilne in ga zbil. Mali se je od odbija?a odbil na haubo in odletel 10 metrov stran ter se (k sre?i ?e) jokal na tleh. Na samem kraju nesre?e je ?ofer napihal preko 1 promil (ne vem a je bilo to mi?ljeno po starem ali novem sistemu :ne vem: ) zavorna pot je bila pa dolga 10 metrov!! <_< Ko sem malo ra?unal je moral pred zaviranjem imeti hitrost gotovo preko 50, ?e ne kar blizu 60 km/h, v trenutku trka pa pod 30 km/h. Ampak dobro pojdimo naprej. Mali je imel izredno sre?o, polomljeno ima le nogo, ?ez kak mesec bo ?e tekel, do takrat ga bo treba ve? ali manj nositi. ?ofer? No tu se zaplete. Cela dru?ina (navadna delavska dru?ina s tremi ?oloobveznimi otroki) je bila vsa iz sebe, se sekirala itd... Tudi sam ?ofer ni moral skrivati solza saj dobro zavedal dejanja in kako bi se lahko kon?alo. Ampak bil je vsaj toliko po?ten in je ?el pogledati otroka, pri njem je bil vsak dan v bolnici.... Ampak ni? ne pomaga vseeno bo najverjetneje ostal brez izpita, s polno malho kazni. In tako bodo zaradi neodgovornega in butastega dejanja trpeli dve dru?ini, ena ?ustveno in ?asovno zaradi dodatnega ukvarjanja z otrokom, druga pa finan?no... Zakaj? Da se ga je nekdo lahko za novo leto napil, sedel najbr? ure v gostilni in potem hotel notri prinesti ta ?as s prehitro vo?njo domov? Ni vredno, verjemite. ?e kot pri?a temu dogodku sem se kar konkretno zamislil, da bi pa vozil pa Bog ne daj... :(

Skratka upo?tevajte omejitve, sploh omejitev 30 ni za okras ampak je ZELO POMEMBNA. pija?a in vo?nja pa sploh nista za skupaj.

Glede Integre pa res ?koda avta, ampak 150 km/h v naselju. :whatever: Poznam nekaj tak?nih ljudi, pa jim ne more? kaj dosti dopovedati dokler jih ne doleti tole. Tudi sam sem storil marsikatero neumnost ampak s?asoma te tak?ne stvari spametujejo. ?koda, da nekaterih ne oziroma jih prepozno. Sploh ta dva sta imela res GROMOZANSKO sre?o in upam, da se bo iz njune nesre?e ?e kdo kaj nau?il. Sploh ne gre le za to, da po?koduje? sebe. VELIKO huje je, da zbije? nekoga, prileti? v koga, kar pa se pri hitrosti 150 lahko prehitro zgodi, pa ?e je "tar?a" stran 100 metrov.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ovo je jako jako gadno.... a sa obzirom da su obojica zivi imaju jako puno srece!!!

Inace ovo je pisalo kod nas na newsima:

ja to je to,so te sike poslali mojemu kolegi,ker se poznajo od dirk in vozniki integer nasplosno

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon, se strinjam z osrednjo mislijo tvojga pousta, ?eprav priznam, da sem sam vse prej kot brez greha kar se telih omejitev ti?e, tko da bom raj?i tih kok sm najve? prpelju ?ez svojo Sotesko! :ne vem:

Ampak sm se odlo?u da se bom po novmu letu (aktualnmu) pobolj?u, kar sploh ne bo te?ko, ob dejstvu da si mislm ?ez par mescov kupt kak?no po?asno gajbo, ki bo tro?ila nulaaa! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon, se strinjam z osrednjo mislijo tvojga pousta, ?eprav priznam, da sem sam vse prej kot brez greha kar se telih omejitev ti?e, tko da bom raj?i tih kok sm najve? prpelju ?ez svojo Sotesko! :ne vem:

Ampak sm se odlo?u da se bom po novmu letu (aktualnmu) pobolj?u, kar sploh ne bo te?ko, ob dejstvu da si mislm ?ez par mescov kupt kak?no po?asno gajbo, ki bo tro?ila nulaaa! <_<:D

Jst sm pa dans zra?unu porabo in je 8 litrov. Sm kr zadovoljen. A vedno je lahko bolje :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebemu sunce sej ni ?udn, ker je mel gor letne gume. To je tako kdor ?para, ne koncu ?e ve? zapravi, lahko tudi, bog ne daj, tudi ?ivljenje. :(

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jst sm pa dans zra?unu porabo in je 8 litrov. Sm kr zadovoljen. A vedno je lahko bolje :D

A me ujame? in dose?e? 7,4l /100 km? :P (manj itak ne morem ker imam neki klanca pred domom pa se zagotovo poraba ?e zaradi tega za 2 deci pove?a, vem ker sem probaval z avtom s potovalnim ra?unalnikom, pa se pozna na koncu. :P
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec
    • Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu...
    • Mogoče bi bilo res boljše, a se mi zdi, da tega ne bomo nikoli izvedeli. Vem pa, da sem se že dvakrat zeznil, ker sem vzel direktivo iz Bruslja, naredil, kot predpisuje, potem pa ni bilo dobro, ker so v Sloveniji predpisali precej strožje kot je to zahteval Bruselj. Mimo grede, "čebelarski zakonik" je bil v Bruslju napisan na treh straneh, ko so ga pa "prevedli" v slovenščino, je pa ratalo preko 60 strani (mislim, da 64, se ne spomnim več natančno).  Eno je, kaj Bruselj zahteva, drugo je pa, kaj naša nacionalna zakonodaja trdi, da Bruselj zahteva.   Poleg tega ni potrebno, da smo prvi, ki bomo to uvedli. Če res Bruselj to zahteva - kolikor vem, v Italiji ne bo omejitev glede bojlerjev, IR-panelov, električnega talnega gretja in podobno.    Vsekakor pa se moraš strinjat (in vsi ostali tudi): kar smo izvolili, to imamo - pa če ti je všeč ali pa ne...
    • Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati.
    • Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.