Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. januar, 2007 Mal sem po netu iskal in nisem na?el nobenega primerka in me zanima ?e kdo najde ali ve za tale motor. Je pa bil prvotno namenjen Mazdi 323 GTR Rally in vgrajen je bil tudi v nekatere Forde. V naprej se ?e zahvaljujem za kakr?nokoli info. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 5. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. januar, 2007 DIN ga ima v svoji mazdi...ce jo se ima seveda Zakaj sprasujes? Predelava? BPT je doooost drazji od B6T (teh je dost), pa se predelava je tezja... Poleg tega serijski B6T z dvignjenim tlakom zihr laufa na 170-180KM. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 5. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. januar, 2007 Ah Marko kaj bo? z BPT? ?e ho?e? 1,8T se spla?a urihtat CA18DET to je prava stvar! Pa ?e pogon je serijsko na pravi strani. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 6. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Pust nissane, tist je tko mal ?udn Mazda je zakon Jah sem mislil da bi se dalo kaj dobit predelava pa naj bi ?la do neki ?ez 200 km brez dotikanja ?revesja. Sej to sem samo tko mal v naprej razmi?ljam kako in kaj ker verjetno bi se potem spravil na B6T samo a niso tudi ti zelo iskana roba? Moram ?e mal pregledat MX-3.com tam je veliko podatko o teli motorjih samo ?e nisem imel tolk volje da bi kaj poiskal. Malo je smotano ker so vglavnem Ameri?ani gor ampak mislim da se da vse k nam naro?it. Pa kot sem gledal Corksport (Kanada) imajo tudi veliko robe za MX-3. Najprej mi je na pamet pri?lo da se podstopil V6 prisilno polnit samo se mi zdi la?je it na ?e turbo Bom pa ?e videl kaj bo sosed ustvaril z C AX sport + T pa bom malo njegove izku?nje pobral. Tich si videl AWD MX-3 Nissan = Inssane expensive Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Nissan = Inssane expensive Kjer je volja, tam je pot! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Kjer je volja, tam je pot! Lahko je govort, sploh ?e drugi financirajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Lahko je govort, sploh ?e drugi financirajo. Hotel je re?t kjer je denar tam je volja in pot Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Hotel je re?t kjer je denar tam je volja in pot Verjemi nisem hotu tega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Marko ko pa zrihta? svoj stroj bi pa loh v mojga eno turbino namontirala za ene par 100.000 pa ne evrov Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 6. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. januar, 2007 Lahko je govort, sploh ?e drugi financirajo. priznam prav ima?. Ampak ne bi bil jaz, ?e ne bi dodal, da ?e ?e ima? neko osnovo je mogo?e vseeno ceneje samo po?timati nek motor, kot kupiti nekega ?isto redkega za kdo ve koliko denarja. Evo Marko sem sicer nekaj iskal ampak nisem kaj dosti na?el. Kdo ve, ?e je tole na Wikipedii pravilno ampak ajde recimo, da je. Glej ga vraga ta motor je bil v Fordu Laser, naslednja generacija Laserja je pa 323C. Na Ebayu se celo prodaja nekaj teh motorjev. Cene od 2000$ naprej. JDM Engine Samurai in nekaj specifikacij motorja. Predvidevam, da bi ti na koncu vozil nekaj tak?nega. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. januar, 2007 Uff mare noro bi blo ta motor?ek dobit! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. januar, 2007 Moje mnenje je tako. Doma mi lezi B6T motor, ki ima recimo cca 140-150KM. Samo z dvignjenim tlakom iz 0.5 na 0.8 (kar se dopusca navaden cip) bi bilo po moje okol 170 KM. Ce pa se zamenjas cip, pa lahko tlak dvignes do 1.2 bara, kar je ze precej spodobno. Ampak potem ponavadi gre turbina (serijska IHIjeva). In ce zamenjas turbino, pa seveda blow off in cevi itd...potem imas dobrih 200KM brez problemov, z minimalnimi stroski. Crevesja se pri 1.2 ni treba spreminjat. Drugac pa ce motor ze ni turbo je problem kje dobit ustrezne senzorje, merilec zraka, kdo bo naredu elektroniko?....ne splaca se no.... AWD? vidu... zanimivo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Zuna Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. januar, 2007 Ima? na mobile.de ili autoscout24 (nisam ziher gdje). 1800 evrov, mislim da z getribom skupaj.... Za mene preve?.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. januar, 2007 Tich ne bo? potemuprabil B6T za tvojo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 9. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. januar, 2007 Tich ne bo? potemuprabil B6T za tvojo nOPE Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 9. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. januar, 2007 Tich ne bo? potemuprabil B6T za tvojo potem ne bo mogel met V6 v podpisu V6 s turbotom sploh ne gre primerjat V6 turbo je pa zakon Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. januar, 2007 potem ne bo mogel met V6 v podpisu V6 s turbotom sploh ne gre primerjat V6 turbo je pa zakon Tud sam V6 je zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 10. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. januar, 2007 Tud sam V6 je zakon. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 Kej novga glede 1.8 T motorja, al bo treba Fauvejevskega predelovat, kar pomen da ga bo treba spizdit iz kake oktavije! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 Moje mnenje je tako. Doma mi lezi B6T motor, ki ima recimo cca 140-150KM. Samo z dvignjenim tlakom iz 0.5 na 0.8 (kar se dopusca navaden cip) bi bilo po moje okol 170 KM. Ce pa se zamenjas cip, pa lahko tlak dvignes do 1.2 bara, kar je ze precej spodobno. Ampak potem ponavadi gre turbina (serijska IHIjeva). In ce zamenjas turbino, pa seveda blow off in cevi itd...potem imas dobrih 200KM brez problemov, z minimalnimi stroski. Crevesja se pri 1.2 ni treba spreminjat. Drugac pa ce motor ze ni turbo je problem kje dobit ustrezne senzorje, merilec zraka, kdo bo naredu elektroniko?....ne splaca se no.... AWD? vidu... zanimivo kako ima? ceno za b6t?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 Za 250Eur je ?la ?e en cajt nazaj...nekam v prekmurje. Sicer je mela 300tkm, ampak mi je delovala RES ODLI?NO! ?e ena potrditev, da so mazdini motorji zakon! Moj ima sedaj tudi okoli 300tkm pa laufa presenetljivo dobro (a nde ReDevil?! ) Tudi nov lastnik me je klical, da mu deluje ve? kot odli?no! Dodal je blowoff in dvignil tlak! ?e brez dvignjenega tlaka ni mogel verjet kak avto leti...zdej ko ga je pa dvignil mam pa oblubljeno vo?njo! ?el je pa v navadno HB 323 letnik nevem kolk z 1.3 motorjem...bele barve. Mislim, da so MS tablice gor. Ma pa hude probleme s sklopko (ker je bil gor dan menjalnik od B6 motorja - jst jih nisem mel....celo differencial mi je raztrgala....). Sedaj mislim, da vozi z originalnim menjalnikom.... aja...ta cena je bila za komplet motor z luftmesserjem, ra?unalnikom, vsemi senzorji, dvema menjalnikoma, novimi jermeni, ?panarji, novo kuplungo...komplet vse za predelavo. Pa? ni bilo interesentov in je bila taka cena. Bolj se mi je ?lo, da sem si povrnil vlo?en material. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 Za 250Eur je ?la ?e en cajt nazaj...nekam v prekmurje. Sicer je mela 300tkm, ampak mi je delovala RES ODLI?NO! ?e ena potrditev, da so mazdini motorji zakon! Moj ima sedaj tudi okoli 300tkm pa laufa presenetljivo dobro (a nde ReDevil?! ) Tudi nov lastnik me je klical, da mu deluje ve? kot odli?no! Dodal je blowoff in dvignil tlak! ?e brez dvignjenega tlaka ni mogel verjet kak avto leti...zdej ko ga je pa dvignil mam pa oblubljeno vo?njo! ?el je pa v navadno HB 323 letnik nevem kolk z 1.3 motorjem...bele barve. Mislim, da so MS tablice gor. Ma pa hude probleme s sklopko (ker je bil gor dan menjalnik od B6 motorja - jst jih nisem mel....celo differencial mi je raztrgala....). Sedaj mislim, da vozi z originalnim menjalnikom.... aja...ta cena je bila za komplet motor z luftmesserjem, ra?unalnikom, vsemi senzorji, dvema menjalnikoma, novimi jermeni, ?panarji, novo kuplungo...komplet vse za predelavo. Pa? ni bilo interesentov in je bila taka cena. Bolj se mi je ?lo, da sem si povrnil vlo?en material. ja ?koda da zaj nisem spremljal foruma ker sem iskal taki motor pa ga ni tako lahko najtimago?e ?e bo kdaj taka prilo?nost pri nas v slo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 4. julij, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 te?ko da bi se ?e kak na?el v slo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 so so... brez skrbi druga?e pa avstrija...cene si gibljejo okoli 500-1000 EUR za gnil avto z dokaj dobrim motorjem.... vedi da ?e motor dobi? za recimo 100k sit, te bo celotna predelava stala min 200 (?e bo? vse sam delal) ali odnosno ve? (300+ksit) B6T jih je dokaj velik in so "dokaj" ohranjene. BPT....tega pa res ne bo? dobu. Vsaj ne za normalen denar. Ker kdo ve kaj ima, itak vozi na min. 300KM Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2007 so so... brez skrbi druga?e pa avstrija...cene si gibljejo okoli 500-1000 EUR za gnil avto z dokaj dobrim motorjem.... vedi da ?e motor dobi? za recimo 100k sit, te bo celotna predelava stala min 200 (?e bo? vse sam delal) ali odnosno ve? (300+ksit) B6T jih je dokaj velik in so "dokaj" ohranjene. BPT....tega pa res ne bo? dobu. Vsaj ne za normalen denar. Ker kdo ve kaj ima, itak vozi na min. 300KM Men so ful hude te 323 HB(turbo seveda) se nebi branil ene Ja cena je pa kar solidna tega motorja.Sploh pa ?e nisi ravno mojster se nabere ogromno stro?ko!!!Samo se pa vse povrne, ko stvar za?ne delovat in ve? zakaj si tal tako vsoto denarja!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.