Ciko boy Napisano 14. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 da ne bom glih nove teme odpiru bom kr tuki upra?u (mal off-topic)... pa se smo ?e tak ?ist off-topic!! mi lahk kdo pove kolk bi me pr?la nova sklopka (kuplunga) za xedos9 pa ki jo dobit?? upam da niso svinjsko drage Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 obnovit jo da?, recimo Sinter v lj in jo obnivi za tam okol 15k sit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 14. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 pa misli? da je to ziher delat... al mi bo po enem mescu vse odpadl?? :ne vem: kolk bi pa nova pr?la? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 preverjeno delujejo od sintarja jo ima en na 240 konjskem avtu in mu je samo 2x pol zdrsnila zdej pa dela brez problema Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Se opravi?ujm spet bo OT! Glede na ?ikotov podpis, kdaj pride ta jutri?nji dan, da se vem veselit?! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 15. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 Se opravi?ujm spet bo OT! Glede na ?ikotov podpis, kdaj pride ta jutri?nji dan, da se vem veselit?! se bojim da nikoli ker vsak dan pi?e jutri no tebi bom dal za pivo pod enim pogojem da mi da? F14 TOMCAT-A za pelat Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. januar, 2007 Moram ga ?e mal polep?at, pol pa komot, sam da te nav zadn pogon odpelu v "vi?ave" in men odvzev novo pridobljeno ma?inko! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 16. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 16. januar, 2007 Moram ga ?e mal polep?at, pol pa komot, sam da te nav zadn pogon odpelu v "vi?ave" in men odvzev novo pridobljeno ma?inko! :ne vem: kako novo ma?inko a ma? novo?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. januar, 2007 Ni glih nova, je pa zame nova, ?eprov jo trenutno pov manka, no ampak sej bo? kak?no temo vi?je hitr pogruntu za kero zadevo gre?! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 16. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 16. januar, 2007 no pa da ne bom spet nove teme odpiru kr jih je ?e tak preve? kak?na je razlika med vlo?nim ?portnim filtrom (isti kot navaden) ali pa unim ta drugim a se vlo?nega tudi tak ?uje al ne?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. januar, 2007 vlo?nega K&N se mogo?e kak dB ve? sli?i kot papirnatega (ga ima Symon pa bo ve? povedal ko pride domov) najprej ti priporo?am na odstrani? vse du?ilce zvoka potem pa menjava filtra za kak?nega drugega ?e ti pa ? takrat ne bo v?e? pa novo cev pa filter nekam v odbija? ali bok da dobi dovolj hladnega zraka. pri meni je filter za levo meglenko in piha direkt noter. du?ilci zvoka so ponavadi dodatne ?katle ki so pritrjene na sesalno cev in nimajo nobene odprtine za recimo topel zrak pozimi ali pa za hladnega bolj poleti pa predlagam preimenovanje teme v MX-6 predelave Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 23. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 imam eno hudo vpra?anje ki bo marsikaterega zanimalo! kot ?e vsi vemo so ve? ventilski motorji ( 16v,24v...) zelo slabi v ni?jih obratih,zelo slab navor ko pa preide v vi?je obrate pa dobesedno znori (no... vsaj tako je pri meni) kako pove?ati navor v ni?jih obratih pri 24v?? :ne vem: pa ne bi zdej o nekih astronomskih ra?unih in stro?kih (razno razne turbine in kompresorji) Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 mislim da bi bilo treba izpu?ni kolektor menjat, samo ne poznam toliko pa ?e pogledal nisem ni? v lj bojo morali kak mazda-mx ali pa yavarye kej ve? povedat ?e imata V6 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 23. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 ja to smo se ?e pogovarjal, ?e razmi?ljam o tem a bi ?e mogo?e kej drucga pomagal, kr na 1500 do 3500 RPM lahka znori?, ko traktor!! Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 mogo?e je pa zamorjen :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 V6 dela pri vseh obratih, ?e ne potem ti nekaj ne deluje ok. originalno 2.0 V6 .....5. prestava 50 km/h -- > 400 m -- > 140 km/h, vse kar naredi? je samo gaaaaas ! S drugim kolektorjem je pa druga?na muska . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 a je mo?no da mu VRIS ne dela tako kot bi moral :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. januar, 2007 a je mo?no da mu VRIS ne dela tako kot bi moral :ne vem: Pol nebi delal pri vi?jih obratih, ker tam do 3500-4000 rpm, je vris "mrtev", ?ele potem za?ne dogajat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. januar, 2007 a je mo?no da mu VRIS ne dela tako kot bi moral :ne vem: ... kaj pa je to VRIS Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. januar, 2007 VRIS (Variable Resistance Induction System) http://en.wikipedia.org/wiki/Variable_Reso...nduction_System pa ?e K-engine http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_K_engine Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 5. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. februar, 2007 pa saj to ni res, to ni mogo?e!!! kak te lahk avto tk je.. pa to je ?e za bruhat ?e tak sm ?ist brez dnarja zdej me bo pa ?e ta pi..a zaje.....a sklopka ?la v k.... ,?ibedah tudi, ma?ina trokira, cuka, mleje, pije 11,2 l\100km samo glasbenih ?elja ?e ne izpolnjuje!! pa ka mu naj naredim to te ubije dobesedno, pol grem pa na servis pa mi re?e "ja! kak pa nej jst to vem ka mu je!!" pa mu pravim sej zato si tu debil!! ?e ti pa ne pa?e pa pojd ceste pometat mislim... kir folk, kdo jih je u?il!! ka nej zdaj naredim tak se ne morm furat ve? moj mehanik pa nima ra?unalnika da bi pogledu kr bi mi ziher zastojn naredu ?e bi pa ?la vsako stvar posebi gledat bi pa dobesedno v temo brcala!! Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. februar, 2007 Najprej se umiri!!! Za za?etek: skoraj vse mazde imajo mo?nost pogledati diagnostiko preko Diagnostic Box in ?e je tvoj mehanik kaj majstra bo znal to pogledat, vse kar rabi? je LED dioda in mal ?i?ke. Naj ti pogleda v Auto Data kjer vse pi?e. potem pa naprej: prvo kar bi pogledal je merilec pretoka zraka, in ?e dela po vseh valjih,..... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 7. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 mam ?e eno ful na hitr upra?anje ravnokar sem vzel ven sprednjo lu? na kateri je steklo zelo motno najprej sem mislil da jo bom kar razdrl in opral z vodo... na ?alost to ne gre!! notri je polno kablov, pa ?e motor?ek je notri zdaj mi je pa pri?lo na misel da bi jo opral kar sestavljeno z alkoholom notri bi vlil alkohol malo preklopuncal in jo nato posu?il :ne vem: a ima ?e kdo kak drug predlog?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 hm, tole pa ne vem kako bi ?lo. Bo moral kdo drug kaj povedat Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 7. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 hm, tole pa ne vem kako bi ?lo. Bo moral kdo drug kaj povedat ne vem no... pomojem ne bi blo n? narobe :ne vem: mal me skrbi da ne bi kaj raz?rlo ali uni?ilo ker ta lu? ni bogvekaj poceni Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.