madmax Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. januar, 2007 Peter Gilbert je s svojim Saabom 900 prevozil ?e 1.001.385 milj. Beat that!!! Ve? tukaj: http://www.avto-magazin.si/novice/?n=1032 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 13. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. januar, 2007 Peter Gilbert je s svojim Saabom 900 prevozil ?e 1.001.385 milj. Beat that!!! Ve? tukaj: http://www.avto-magazin.si/novice/?n=1032 Ah v teh kilometrih se Mazda ?ele ulaufa! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 Svaka ?ast! Samo ne vem kaj se je te tolko vozakal okoli?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 to meni tud hodi po glavi.. taksist je vpra?anje ?e tolko prevozi v kakih 10 letih (al kolko je pa? ta saab star) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. januar, 2007 ali pa kak trgovski potnik ki na dan dela 500+ km Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 To pa je kilometra?a! Zihr je dubu zale?anine na zadnji plati! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 15. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. januar, 2007 to meni tud hodi po glavi.. taksist je vpra?anje ?e tolko prevozi v kakih 10 letih (al kolko je pa? ta saab star) Verjetno ma tale avto ?e ve? kot 15 let, tako da je po moje tudi kilometrina ?e na nekem verjetnem nivoju cca 300km/dan. Je pa tako, da ?e je avto relacijsko vo?en brez nekih ekstremov in velik uga?anja in v?iganja je tudi ta kilometrina mogo?a - mislim, ?e Hyundai Accent lahko pre?ivi 400.000km v avto?oli!!! potem tud 1.600.000 za Saaba pri za avto "nestresni" vo?nji ni tako nemogo?e, je pa vsekakor pohvale vredno in zelo zelo lepa brezpla?na reklama za samo firmo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.