wiperboy Napisano 20. januar, 2007 Prijavi Napisano 20. januar, 2007 no ja prvi del bi ?e ?e dr?al drugi pa nikakor ne vw Citiraj gremo na?i.....
suicidal Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 mene so pa ?ist, ampak ?ist falil. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
blindek Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 mene so pa zadeli v nulo sem pa vodnar Citiraj
KAALman Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 mene so sfalili vsaj za 50%, sem pa kozel Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 mene so sfalili vsaj za 50%, sem pa kozel Gre?ni kozel ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.