David Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Banda rabim pomo?... gre za hudo stavo..... Zanima me kolk je vi?ina rampe pri ABC pla?evanju cestnine.... torej vi?ina od tal do rampe.... Nikjer ne najdem podatka.... THX daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 vem da je tolk visoka da gre Honda NSX spodi pa opel spedster Citiraj
ReDevil Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Mx5ki pa baje ?ist mal zmanka oz. ima nekaj vi?ka! David - kontaktiri brata od Ticha, se mi zdi da je Stajerc, on dela na cestninski postaji, pa bi pove iz prve roke! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Preveri koliko sta visoka Honda NSX in Opel Spedsteer in od?tej maksimalno 2 cm. Citiraj
madmax Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Fotr dela na cestnini.........za kak?nen ga lahko povpra?am! Citiraj
uklopko Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 lej lej to je pa ?e izkori??anje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
madmax Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Mah sej to bi se pozanimal tako ali tako.......sam sej ve?......probat ni greh! Citiraj
uklopko Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Se strinjam!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
STAJERC Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 Vi?ina rampe je ?ist razli?na od ene do druge cestninske postaje. Niha od minimalno 95 cm pa tja do 102 cm. ?e enkrat dobro pogleda? pa bo? tudi videl da rampa nikoli ni vzporedna z podlago, tako da je na enem koncu vedno ni?ja kot na drugem. Mazda mx5 garantirano ne gre pod rampo. Do sedaj sem videl peljati pod rampo samo hondo NSX, smart coupe in mislim da ?e opel speedster. Plus tega se pa zadnje ?ase ni ve? za zajebavat z temi zadevami, ker vse ve? takih zadev posnamejo, sprintajo slike in jih posredujejo LP Citiraj
mazdohist Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 Mazda mx5 garantirano ne gre pod rampo. Do sedaj sem videl peljati pod rampo samo hondo NSX, smart coupe in mislim da ?e opel speedster. mazdi mx5 ki je dodatno znizana sfali total malo vsega skupai par cm!!!!! preverjeno! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
David Napisano 19. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2007 Stava dobljena..... HVAAAALAAAAAAAAAA!!!!!!! Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 David, naslednji? upam da kej po?asti?, ?e je bla stava res muuu?ka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 e pod rampo. Do sedaj sem videl peljati pod rampo samo hondo NSX, smart coupe in mislim da ?e opel speedster. Plus tega se pa zadnje ?ase ni ve? za zajebavat z temi zadevami, ker vse ve? takih zadev posnamejo, sprintajo slike in jih posredujejo LP kaj pa ?e ima? ABC pa se rampa ?e ne odpre ko si mim Citiraj
nisde Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 Jst sam vem da je tok visoka da bi me enkrat skor po avtu u?gala! ?e sre?a da sm se izognu! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
STAJERC Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 kaj pa ?e ima? ABC pa se rampa ?e ne odpre ko si mim Sj gre marsikaj verjemi, sem delal 7 let na cestninski kot ?tudent, pa skor nikol nism pla?al cestnine, sam vse gre enkrat, dvakrat .... pol si te pa po?as zapomnijo pa te ?trafajo! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 verjamem da marsikaj gre samo jaz se ne vozim toliko po AC da bi sprobaval, od Dom?al pa do LJ je pa brez cestnine. vedno pa cvikam na ABC ?e se bo rampa dvignila ali ne :ne vem: Citiraj
poky Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 Plus tega se pa zadnje ?ase ni ve? za zajebavat z temi zadevami, ker vse ve? takih zadev posnamejo, sprintajo slike in jih posredujejo LP Hmm,sn vido te slike z teh cestninskih postaj,pa ti povem,da slika ni tolko razlo?na,da bi se registrska vidla,tak da.... Sn pa sam ?e tudi pobegno skozi,samo na na?in da gre spredaj en ko ma ABC,zadaj pa tik za njim ?e en pelje,ker rampa tak ne gre dol,ko zazna gibanje zaradi senzorja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 kamere niso ravno za ugotavljanje tablic, so posebne aparature ki preberejo tablico in jo potem zapi?ejo v bazo podatkov http://www.bit.si/apr.html Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2007 Prijavi Napisano 20. januar, 2007 Hmm,sn vido te slike z teh cestninskih postaj,pa ti povem,da slika ni tolko razlo?na,da bi se registrska vidla,tak da.... Sn pa sam ?e tudi pobegno skozi,samo na na?in da gre spredaj en ko ma ABC,zadaj pa tik za njim ?e en pelje,ker rampa tak ne gre dol,ko zazna gibanje zaradi senzorja! Verjemi da za mano taki ne pridejo mimo rampe, ker se za rampo ustavim in po?akam da gre dol, pol pa naj se đabe vozi ?e more. Pa najve?krat so to kaki model?ki za kakim BMW al WW, ki so ga fotro spizdil in so ?li mal ti?at pa frajart, pol so ?ele frajerji ko jih rampa ne spusti naprej in naredijo kolono in rikverc vozijo in tako naprej, ?e so pravila za vse so tu za njih ne glede kolk zlatnih lanaca imajo okrog vratu, kolk majo zatemnjene ?ipe in kako lepega ?rnega BMW-ja majo. Se pa da mimo ramp z mopedom ampak, ne spodaj ampak mimo ker je rampa itak cca 1 meter kraj?a kot je ?irina pasu in pri tem nikogar ne oviram. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
STAJERC Napisano 20. januar, 2007 Prijavi Napisano 20. januar, 2007 Hmm,sn vido te slike z teh cestninskih postaj,pa ti povem,da slika ni tolko razlo?na,da bi se registrska vidla,tak da.... Sn pa sam ?e tudi pobegno skozi,samo na na?in da gre spredaj en ko ma ABC,zadaj pa tik za njim ?e en pelje,ker rampa tak ne gre dol,ko zazna gibanje zaradi senzorja! ?e ho?e? lahk par slik skeniram pa bo? videl, da se vidi registrska ?ist ok (res da samo v okoli 80 %) in ?e je vse normalno se dokaj razlo?no vidi tudi voznika. Sj ne snema samo ena kamera ampak kr enih par! Sistema, ki bi pa sam bral tablice na podlagi kamere pa DARS sigurno nima. LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.