Yaris Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 pozdravljeni kupil sem rabljeno mazdo premacy 20 td in mam par te?avic z njo najbolj me moti prestavljanje v prestavo in sicer iz tretje v drugo mi malo zaru?i. je mo?no da je sklopka na koncu??? dosti trese za dizla mogo?e se mi sam zdi ker mam toyoto dizel in tam ni sploh ni? vibracij kot pri mazdi avto ma 123000 km Citiraj
uklopko Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 pozdravljen na forumu!!!!! Kar se ?altanja ti?e je to ?ist mo?no da so lamele znucane!!! Kaj ve? ti bojo pa ostali zagotovo povedali!!! sre?no in varno z mazdico!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 pozdravljen na forumu!!!!! Kar se ?altanja ti?e je to ?ist mo?no da so lamele znucane!!! Kaj ve? ti bojo pa ostali zagotovo povedali!!! sre?no in varno z mazdico!!! lp Kak?ne lamele ?? Najprej preveri koli?ino olja v menjalniku, ali pa ?e je sploh ?e bil zamenjan, potem pa naprej, za sklopko se i zdi ?e malo prezgodaj, pa ?e bi bila bi se ti lep?e prestavljalo in ne slab?e. In poznalo bi se v vseh prestavah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Yaris Napisano 21. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2007 v menjalniku sem ?e menjal olje in je vedno isto sumim na sinhron samo ?e bi bil sinhron mislim da bi bil problem tudi iz prve v drugo ne samo iz tretje v drugo je bo?no da bi treba sklopko prezra?it mislim olje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2007 Prijavi Napisano 21. januar, 2007 v menjalniku sem ?e menjal olje in je vedno istosumim na sinhron samo ?e bi bil sinhron mislim da bi bil problem tudi iz prve v drugo ne samo iz tretje v drugo je bo?no da bi treba sklopko prezra?it mislim olje Naredi to, samo se mi zdi da ?e bi bil zrak v hidravliki sklopke, potem bi mel v vseh prestavah te?ave. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Yaris Napisano 21. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2007 drugo res ne vem kaj naj avto je bil malo ruknjen spredaj samo menjalnik ni bil dotaknjen sinhron je tudi skoraj nemo?en druga?e menjava je super vo?nja udobna ekonomi?na in ni drugih problemov ja ?e to mogo?e ti bo bol pomagalo zaru?i samo v hitrosti nad 30 km/h v ni?ji hitrosti je super Citiraj
Yaris Napisano 23. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2007 ugotovil sem razlog sinhron med drugo in tretjo sinhron stane 35 EUROU delo pa je 16 mehani?nih ur po 30 EUROU mal me je zvilo kaj naj prodaja kdo rabljen menjalnik??? Citiraj
uklopko Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Povpra?aj pri kerih os.mehankarjih k fu?ajo!!!! Al je to ?e pri takih!!!? veliko sre?e za ?imcenej?o re?itev problema in kvalitetno tudi!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Yaris Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 to bom kar sam se lotu mehanik je drag jaz pa mam ?asa ?e sem na hondi rastavu menjalnik in ga sestavu bom tudi tu raje vidim zvite ventile kot menjalnik v k Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Pohvalno da se loti? sam podirat menjalnik samo da ne bo preve? delov ostalo na koncu Citiraj
Yaris Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 upam da ne sej bomo ?e mal razmislili lih sam ne bom mogu dosti nekaj mi bo prijatu pomagal ki dela na servisu toyota upam da bo uspelo raje bi nekje dobil drug menjalnik sam kje to pa je problem Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 pomoje bi moral v tujini pogledat za menjalnik, kaka austrija ali italija Citiraj
Yaris Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Italjo sem dal skozi sej mam o?eta dol ki je mehanik in je vse odpade poklical in ni ni? vsega dobi? od mazde pa ni? in ?e dizel ?e te?je kolko motorjev in menjalnikov sem kolegom zrihtal zase pa ne najdem me je prav sram proda? mazdo??? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 ahm ne imam ?e ene na?rte z njo prodam pa Nissan 200SX Citiraj
Yaris Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Nissan 200SX 170 KM turbo??? ?ez mejo ga dobim za 1000 eurou in ma okoli 150000 km samo papirje rabim od enega usutega ki je iz slovenje Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 to?no tak samo da ima 210 000 km in ho?em zanj min 2100? pa faclift verzija letnik 93 Citiraj
Yaris Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 jaz se m bol za hondo toyoto in mazdo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 kolko motorjev in menjalnikov sem kolegom zrihtal zase pa ne najdemme je prav sram ?e eden z enakimi te?avami kot jaz. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Yaris Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 kar i??e? isto kot jaz??? te?ka bo za najt ta menjalnik Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 kar i??e? isto kot jaz??? te?ka bo za najt ta menjalnik Vsem vse zrihtam in napedenam, za svojega suckerja pa enostavno ni ?asa, ?e dobro da ni kakih problemov z njim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Vsem vse zrihtam in napedenam, za svojega suckerja pa enostavno ni ?asa, ?e dobro da ni kakih problemov z njim. Kova?eva kobila.........kaj ??! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.