Skoči na vsebino

Ljubitelj Mazdi iz Hrvatske

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hy...imam 17 godina i VELIKI sam ljubitelj MAZDI,javljam se iz Hrvatske,tek da znate da vas pratimo i iz Hrvatske....Ostanite NAJ.... MAZDA FOREVER,AND EVER,AND EVER.... :bravo::ljubezen::)

Napisano

Hy...imam 17 godina i VELIKI sam ljubitelj MAZDI,javljam se iz Hrvatske,tek da znate da vas pratimo i iz Hrvatske....Ostanite NAJ.... MAZDA FOREVER,AND EVER,AND EVER.... :bravo::ljubezen::)

Pozdrav i tebi drago nam je ?to nas pratite i da si ljubitelj Mazda.Mogo bi da da? jo? koju sliku da vidimo tvoga stroja :bravo:

Napisano

lep pozdrav na hrva?ko...

mislim da ?e avta nima glede na to da je star 17 sem pa prepri?an da ko naredi izpit bo njegova mrcina ponosno nosila krilati M znak :bravo:

Napisano

lep pozdrav na hrva?ko...

mislim da ?e avta nima glede na to da je star 17 sem pa prepri?an da ko naredi izpit bo njegova mrcina ponosno nosila krilati M znak :bravo:

Jah kaj pa vem pod model avta imam MX :ne vem:

Napisano

Welcome Mazda friend! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

js tud zraven v izrekanju dobrodo?lice :bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

pozdrav tudi od mene pa le ostani mazda fen 4ever! :bravo:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Ne,?al ?e nimam ispita,ampak ko ga bom imel,bo na dvori?ću tudi ena mx-3...hvala vsem...moji star?i imajo 323bg letnik 90. 1.6i in avto je SUPER...do zdaj niti en popravek,samo servisi..zato sem mazdovec,ampak imajo tudi najlep?e avtomobile,pa tudi najkvalitetnej?e...mi gre dobro sloven??ina? :jupiii::cheers:

Napisano

Ne,?al ?e nimam ispita,ampak ko ga bom imel,bo na dvori?ću tudi ena mx-3...hvala vsem...moji star?i imajo 323bg letnik 90. 1.6i in avto je SUPER...do zdaj niti en popravek,samo servisi..zato sem mazdovec,ampak imajo tudi najlep?e avtomobile,pa tudi najkvalitetnej?e...mi gre dobro sloven??ina? :jupiii::cheers:

Glede sloven??ine svaka ?ast :bravo:

Napisano

Upam da bo spomladi spet kak?no sre?anje na CRO mazda sceni in da bomo tut Jankoti in Metke vabljeni, da se malo spoznamo med sabo, ker lanski let sem sli?u da ste se mel dost dobr! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.