BOJČ Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 citroen_saxo_s1600.wmvTole ste verjetno ?e videli, ampak se mi je zdelo simpati?no. Tega seveda ne privo??im nikomur. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 uuuuuuuu lepo v pomenu grdo!!!! So ?le hitrej dol kot pa v gara?i F1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 Kako mu je pa to ratal? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 Najprej sm mislu da so mu ukradl kolesa! Zgleda so mu bicikle zlo motori?no privil! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 jst pa nisem bil dale? od takega dogodka k so mi zadnji lager slabo privili in mi je za?el avto plesat po 200km Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sorti Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 Hudo! Medtem ko mojem kolegu je pa spredn kolo odletuu! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 23. januar, 2007 Take mehanike je treba sam pref...! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. januar, 2007 sam dobr je tale odvrgu kolesa!!! po moje se vozniku ni blo nc jasn kaj se je zgodl!!! saj ce bi bla tola mazda se kaj takega nebi naredl! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. januar, 2007 Druga? pa ?e pogleadte po?asen posnetek, se mu kolesa kompletna odlomijo, skupaj z zavorami in pestom.Tako da ni bilo potrebno ni? ?raufat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.