ReDevil Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 No situacija je slede?a: ?e ima mogo?e kdo doma kak?en star radio, niti ni bistveno kak?en, pa ?e ga ne rab, bi blo fajn, da mi ga posod za cca. 2 mesca, ker pol mam itak v planu (vrjetn) dat not big skrin in se mi za ta cajt niti ne spla?a neki orng kupvat, pa tut dnarja ni neki velik tko da totalni nonsens vse skupi! :ne vem: No ?e ma kdo kej tacga, pa naj se jav, enako velja za kake stare zvo?nike al 13ke al pa 16ke, lih tok da mal bren?i oz. ropota, mam pa okrogle lukne! Upam da ni izpadl kt fehtanje; "?io ?io a ma? kej drobi?a?" ?e pa je pa n? hudga, ker kdor jezika ?para kruha strada! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Mam enga philipsovega kasetarja........ti se sam prpelji do PO, pa dobi?! Citiraj
Sorti Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Jst mam tut enga kasetarja!! Sam je star pa ?e kakih 15 let... Lahk posodim Citiraj
uklopko Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Pa ?e prosmo Halo pa ne more? dat v eksoti?en avto radija na jo?ke!!!!! TI NIS RESEN!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 23. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Heh za?sno je vse dobr, pride pa itak notr teve, tko da nav panike pol do tkt je pa treba nekak pregurat! Kaj pa kake zvo?nike a se tut kje kej najde? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Pa ?e prosmo Halo pa ne more? dat v eksoti?en avto radija na jo?ke!!!!!TI NIS RESEN!!! Jaz imam tud "radio na jo?ke", halooooo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
wiperboy Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 jaz mam tudi enga kenwooda pa zvo?nike samo nevem ?e se ti spla?a po to v maribor hoditi :ne vem: Citiraj gremo na?i.....
zemir Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 Pa ?e prosmo Halo pa ne more? dat v eksoti?en avto radija na jo?ke!!!!!TI NIS RESEN!!! A bere dvd-je Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 A bere dvd-je ma kaj to komplet multimedio ma gor!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
323f speed Napisano 23. januar, 2007 Prijavi Napisano 23. januar, 2007 ReDevil lej no jz mam enga kasetarja pa ?e rab? ga dobi? sam bo? pa moru ?i?ke povezat na konektorje. Citiraj
Rocky Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 kaksen naval za pomoc cloveku brez radia... POHVALNO!!! PS: men je un na joske najjjaci Citiraj
BOJČ Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 kaksen naval za pomoc cloveku brez radia...POHVALNO!!! PS: men je un na joske najjjaci Tudi jaz rabm pomo?. A ma kdo kak?no M6 MPS, k jo ne rab in mi jo lohk posod tja do poletja ko ne bo ve? snega?. Za v Medolandijo prav pride 4WD, pa mo?na ma?ina. Sej ni va?n kolk je ohranjena, sam da se pele... @Borut: sory k sm ti zapackal temo, ampak sem se moral mal pohecat. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 ahaa kasetarje mam tud jest, 2 al 3 komade, podarim ?e kdorkoli rabi. Dva sta iz mazde en pa iz lancerja original. Citiraj
ReDevil Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Men je va?n sam da ?pila, ker itak nav dovg! ?e najbli?i mam Spida, tko da se bom pol probu kr z njim zment! Kako je pol z zvo?niki, a so kki bli?i kokr na ?entilju? :ne vem: Grega, ma? ti kej robe, 13 al 16ke? Al pa pa? kdorkol drug! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 nope, zvo?nikov ni?, mislm da bi se najdle kak?ne 10-tke sam to je slab? kot ti?ina Citiraj
ReDevil Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Ma ja, dobr sicer se ?enkanmu kojnu ne gleda u zobe, ampak vseen se zih kje valajo kake odslu?ene 13 al pa 16-cntimtrske zadev?ne! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Ma ja, dobr sicer se ?enkanmu kojnu ne gleda u zobe, ampak vseen se zih kje valajo kake odslu?ene 13 al pa 16-cntimtrske zadev?ne! Evo kolega mislim da mam jst neki pametnega zate! V zadnjih vratih imam zvo?nike ki niso vklopljeni samo nevem a so 13 al 16 vem pa da so dobri Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Grega_ Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Evo kolega mislim da mam jst neki pametnega zate! V zadnjih vratih imam zvo?nike ki niso vklopljeni samo nevem a so 13 al 16 vem pa da so dobri mislm da so 16-tke, sem ?e jest neki ?aru enkrat zakaj mi en zvo?nik ne dela, pa sm se spomnu da mi je pr nesre?i k je radio utrgal en kanal skuril....se prav sm za brezveze tapeto dol dajal Citiraj
aleksander Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 A ti tole rabi? sam da je kt en radio, al mora tud mal delat Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
ReDevil Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Recimo da bi rd tok da loh poslu?am poro?ila, v smislu kok kje sne?i itd.! ?e bi hotu d mi sam zafila prostor, bi dav kr nalepko enga LCD radio pol notr, pa ?e da mi kak jadnik pol zato streho prere?e! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Dobu sm Pajonerja ki je na sliki zgori od SPIDA! Tale akcija - fehteraj alla Pre?erc je pa spominjala na zadevo izpred par let: ?e se kdo spomne, ko je Simon Amman postal dvojni prvak na prvenstvu in je povedu, da doma nimajo televizije in nasledn dan so mu poslal na stotine Tevejev dam! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.