mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Super izgleda to vse skupaj Kaj zdej bo? naredu kalup,da bo? imel ?e za druge,al bo to unikat? Lp Alex. kalup je ze priblizno eno leto narejen stvar je sedaj z ve tem ker je to vse skupi pri bakici pa take robe pr meni ni malo tako da jo je treba najdet med vsemi kalupi in polizdelki pa se upam lahko sam da ni mela baka kake cistilne akcije!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 to je samo predpriprava za kalup!!!!kalup je narejen iz pur pene!!!je blo pa toloe narejen v enem tednu vsakodnevnega jebanja in merjenja! borut sprednji odbijac drugace sploh ni tako oglat kot se vidi na sliki je zlo lepa linija samo videt bi mogu od strani sam ne najdem slike!!!! to si iz navadne pur pene naredo? rumene? ker baje obstaja neka rde?a, ki je bolj temperatrno obstojno, ker tota navadna se rada hitro stopi in spremeni obliko ko pride v kontakt s smolo Citiraj
mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 to si iz navadne pur pene naredo? rumene? ker baje obstaja neka rde?a, ki je bolj temperatrno obstojno, ker tota navadna se rada hitro stopi in spremeni obliko ko pride v kontakt s smolo ja iz navadne je narejeno!!!am se nima kaj stopit ce jo prej zascitis z navadno alu folijo pa se prav lepo se izdelek odstrani iz kalupa brez da bi ga kaj poskodovav!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Alex Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 kalup je ze priblizno eno leto narejen stvar je sedaj z ve tem ker je to vse skupi pri bakici pa take robe pr meni ni malo tako da jo je treba najdet med vsemi kalupi in polizdelki pa se upam lahko sam da ni mela baka kake cistilne akcije!!!! Jap, v?asih so lahko babice pri ?i??enju preve? vnete. Citiraj
mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Jap, v?asih so lahko babice pri ?i??enju preve? vnete. ma ja zmeraj kovnem ko nimamo doma placa za take stvari!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Alex Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 ma ja zmeraj kovnem ko nimamo doma placa za take stvari!!!! Ja kako gara?o po?telat za te zadeve,pa bo ne? Citiraj
mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Ja kako gara?o po?telat za te zadeve,pa bo ne? od kar esm se prselu u kamnik pa sem brez garaze si jo iscem pa totalno nic ne najdem!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 15. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Treba je kmav enkat neki postorit, tko da dej se res potrud u tej smeri, da mi zlo kmav kej zrihta?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Treba je kmav enkat neki postorit, tko da dej se res potrud u tej smeri, da mi zlo kmav kej zrihta?! seveda!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 15. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Ja in to ?ist resno uzem, k pr nama je en mesc hitr okol, ve? kako to gre, spomn se matic! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ploki Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 uf ta je se men huda pa nism za extreme drgac ;D Citiraj
blindek Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 prednji in stranski so suepr pohvalno kako pa kaj z zadnjim odbija?em? Citiraj
mazdohist Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 prednji in stranski so suepr pohvalno kako pa kaj z zadnjim odbija?em? hm do zadnjega odbijaca pa se takrat nismo prsli je blo nekaj v nacrtu pa ni slo z casom skupaj!!! no saj ce bi biv cas bi blo to ze vse narejen ne pa da je se vse v kalupih!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 16. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2007 Jz pa sm dons mav gledu spredne lu?i od La Storie, pa ful dobr izpade, k zgleda podobn kot famozne enđl ajz od Bemevejev! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
simons Napisano 26. maj, 2007 Prijavi Napisano 26. maj, 2007 Evo ?e ene lepe in elegantne mxsice. Po mojem mora avto po predelavi izgledat tako, da ?e v ?tartu re?e?, ta avto je pa dobr zrihtan. Citiraj
komar Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Ta je res lepa - razen ene malenkosti - ta mazda znak pomaknjen navzdol, me nekako na Mercedes spominja, kar pri meni ne ?teje v plus . Druga?e pa je aftek Citiraj Papa, Tomi
Alex Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Ful je dobra,samo mene pri njej tudi moti ta znak,ki je spodaj. Bi blo bol?e,da ga je pustu zgoraj original. Druga?e pa je Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 tale Mx ni nekaj posebnega, vsaj meni, ne pa?e ni? spodnji podal?ek, znak pa sploh ne Citiraj
BOBI Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 znaka pa boljse da sploh nebi blo Citiraj MAZDA POWER
Ploki Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 men pa sploh ni vsec tale mx.. mi je prejsnji model lepsi, se mi zdi da je mel lepso linijo fronta edit: pa sj ni tok slaba sam bi mi vseen blo bolj vsec ce bi bolj navzdol bil zakljucen nos Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 znaka pa boljse da sploh nebi blo To mi delaj !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 28. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Men tut ni v?e? kej preve?, sploh pa mam jz NA (tstaro) serijo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 4. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Evo supr, lih se menm za odbija? spredi, pa je tista zadevca od ?trausa k je prlepu kot mam avatar, pa ga ni ve? gor! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdaman Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 evo ga.. predstavljam vam 323MX, MX5-F, MX5-BA kakor si pac zelite. ce hoces bit extreme daj ?e kaki link ker mi ne odpre slik!!!!!!!!!!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.