mazdohist Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 nope,..en na pol podrt avto,..mogo?e je biu pa point teh lu?k da so pleh skp dr?ale? :ne vem: @Allyssa hvala za info zaj vsaj vem zakaj mi je dav devil plavo neonko pod vozom!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 7. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2007 Jah seveda, ho?? re?t d je tko kot od kolega str passat (maher je ti?ler), pa ga nikol ni hotu oprat, k sta ga baje sam ?e ?agajne pa prah skp dr?ala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ciko boy Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Napisano 7. februar, 2007 poklepaj, pobarvaj (po okusu) ene fajn valarje, nov bodykit, spredaj definitivno druge lu?i, hard top streho , malo pacarije pa si zmagu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
ReDevil Napisano 9. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Ne loh re?m da so mi spredne (dvi?ne lu?i) iz dneva v dan bl v?e?! Loh zamenam edin tamale, da bi mev not komplet lu?i, ne sam pozicijo in ?migovce! Z valarji tut ne mislm pretiravat, da nav zgledal kokr kak Zetor - glavni na vasi, kar pa si ne ?elim preve?! :ne vem: Odbija?i, pragi, krilo in ostala ?ara pa jasno mora bit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
perimund Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 po mojem mnenju naj bi miata bila nekaj takega kar so si v osnovi zamislili... tako da na mojo ne gre gor nobena druga plastika kot orig. oz. verjetno nic, ker nocem izgleda kot bi usel iz NFS underground-XX. Avto lep naredijo detajli, malenkosti visjega kakovostnega razreda ki avto pomladijo in mu dajo vizualno vecjo vrednost. Treba je pa nujno pod: a) spustit nisem se odlocil ali 5 ali 3,5 cm (ovisn od felten) gume felge ne vecje od 16, pa distancnike po poterbi (jaz jih bom dal) c) hard-top, temna stekla (ce se bomo kaj po AC vozil) d) roll-bar bolj zarad varnosti kot izgleda (kak mobikrog) btw: bom pa par slikc od enih enostavnih-ne exttremnih bodiKIT-ov poiskal en dan pa prlepu. Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
Marko_mx-3 Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 Samo Roll bar mora biti potem narejen kot je treba, ker 90% na tr?i??u jih je samo za okras Citiraj
perimund Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 mogoce bo bolj kletka... Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
ReDevil Napisano 27. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Ja Perimund, slikce so res dobrodo?le, medtem ko okusi so pa itak razli?ni, ker jz se pa lih tacga stroja ki je u?ov iz andrgraunda XYZ neb branu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
perimund Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 btw: kolk si star ... nepomembno sam tko za izhodisce mal. --> ker pomoje se kr strinjava Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
BOBI Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Devilov profil bi ze bil cas da sliko menja Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Ja pa res.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
perimund Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 bi ze bil cas da sliko menja Slika je OK -> kle je se mald btw: jest moram tud kaksno staro najdet Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
Marko_mx-3 Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 ni pol leta stara slikca sem bil zravn ko smo slikal Citiraj
ReDevil Napisano 28. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2007 Mare kva pa varstvo osebnih podatkov pa to! :ne vem: Le glej da ne bo? pr?u pred preiskovalnga sodnika - po vezah! No Perimund, ti pa kake slike gor po?, ker jz grem vrjetn u kratkem delat zadn spojler, u planu mam tut volan po naro?ilu in ?e par malenkosti! Volan naj bi mi naredu en kolega od majstra s foruma - Sishija - 323F, ko dela s kovino oz. rostfrejem, pa mi loh nardi volan po ?elji in dost pocen, pol se ga pa sam ?e oble?e u usne pa bo specjalka! A ma kdo kake predloge ka?n dizajn naj nardim, no drga? pa sm mev u planu zgori odrezanga - tko neki spe?jl! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 Mare kva pa varstvo osebnih podatkov pa to! :ne vem: Le glej da ne bo? pr?u pred preiskovalnga sodnika - po vezah! No Perimund, ti pa kake slike gor po?, ker jz grem vrjetn u kratkem delat zadn spojler, u planu mam tut volan po naro?ilu in ?e par malenkosti! Volan naj bi mi naredu en kolega od majstra s foruma - Sishija - 323F, ko dela s kovino oz. rostfrejem, pa mi loh nardi volan po ?elji in dost pocen, pol se ga pa sam ?e oble?e u usne pa bo specjalka! A ma kdo kake predloge ka?n dizajn naj nardim, no drga? pa sm mev u planu zgori odrezanga - tko neki spe?jl! sej nisem tvojega naslova izdal Raje naj bo spodaj odrezan, bo? la?je v avto lezel, zgoraj ti ni? ne nuca Citiraj
ReDevil Napisano 1. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2007 Hehe, to ma? prov, a pa ma? kako idejo ka?n dizajn bi si omislu, da bi specjalno izpadl oz. kot bi nisde reku - bolano! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wildcat Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Kaj zdej? Kak ka?e s tole lepotico ? Smo se ?e odlo?ili ali bo bolj classic ali extreme styling? Sej mi jo bo? dal za en krog, ko bo tak dale?, a ne da bo? !? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ReDevil Napisano 7. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Wildcat, avto niti slu?ajno ne bo classic, ker me to niti mav ne mika, ker takih je ?e itak velik, ?elim si da zgleda res tko da bo uau, konc koncov nekterim itak nav u?e?, ampak kaj ?mo, hvalabogu so okusi zlo razli?ni! Ja ko go po?timana, pa komot! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 no sicer niti prej ni bil voz stock je kar nekaj stvari pomenjanih na njej!!!! tak da koker jaz boruta poznam nebo take pustu ampak bo sev v skrajnosti kar pa je tudi prav!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 10. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Mav razmi?lam da bi popaplajtze menju in sicer ena od varjant je tut kej tacga, k itak gre pol ?e h kleparju in li?arju nakonc, no pa narjen je zlo nahitr, da nav kdo preve? zgro?en, pa popaplajtz niso "zakitane" tko da ?e to kvar izgled, ampak mogo?e bi u realnosti celo dobr zgledal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 tele lu?i ne vem ?e bojo pasale noter mora? gledat naklon lu?i in tole je od Civica? Raje bi probal vzet od "nove" celice, pa ?e to ne vem ?e bi pasale. Jaz bi naredil da bi se samo pol odpirale, pa pol manj?e parabole Citiraj
ReDevil Napisano 10. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Hm jz bi rd neki spe?jl in pa z neprevelkmi stro?ki, kleparija bo pa itak nakonc tut okol havbe, tko da za letos bo ?e tak kot je, edin nism gorak da voz preve? zastarev deluje, na une NB lu?i tut mi niso nevemkva, k jih majo usi, ho?m neki XY! :ne vem: Mare: La Storia so lu?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
perimund Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 MOS Low Pro... bi dal jest http://dg.specificclick.net/?u=http%3A//ww...-8%26oe%3Dutf-8 Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
mazdohist Napisano 11. maj, 2007 Prijavi Napisano 11. maj, 2007 hm kar se tice menjave sprednjih luci gor esdejo ko ata na mamo lucke od tanove celice mam tud slike sam jih moram najdet pa prvo kot prvo na svoj comp pridet!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.