mazdohist Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 ekola kola je to kot verjetn vsi ze prav dobr vete sm zaj ponosni lastnik mazde 323f bg serije! zaj bi vas pa mal prosil za pomoc ce mate ali kje najdete kje kake slike popadenanih bg mazd da malo vidim kaj pa kako bi se splacal na tem vozu spremenit!! hvala! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 kaj sta vidva z borutom kaj se zmenila Citiraj
mazdohist Napisano 24. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2007 kaj sta vidva z borutom kaj se zmenila ne nisva sam kola je jz bi mal su u spremembe pa bi rat mal vidu kaj pa kako!!!saj skoz kaj iscem koker mi cas diopusca sam ga je pa zloooo zlooooo mal na pretek!!! tak da res vsaka pomoc je dobrodosla! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Pa luba du?a poglej malo na googla!!! Ta stric vedno rad pomaga!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 glavna stran bi bla loh: www.popuplights.co.uk tm je dost materjala :bravo Predlagam tako - feltne ?e ma?, ostalo tut! http://www.popuplights.co.uk/history/323F15.jpg al pa tale bela - men svetovna! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Men je ?e zmeri tale ena lep?ih (al pa kr d van), zadi pa ji tut krilo kr pa?e, spredi pa Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sorti Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 EWO Par slikc po mojem okusu!!! Citiraj
ReDevil Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ?orti - res se da narest boga in pov iz tega avta, jz pa sm mislu da je moj ?e na meji perfekcije! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ciko boy Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Napisano 15. februar, 2007 feltne jih ?e kar imam ?e te bo zanimalo Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Tich Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Napisano 15. februar, 2007 Men pa zadnja najbolj sede res je dobra! Edin tist ko ma od strani neki napihjen al nalepko, tist mi ni ql... Citiraj
ReDevil Napisano 1. marec, 2007 Prijavi Napisano 1. marec, 2007 Men ma pa spodnja prov sme?n podal?ek, ker mi je drga? ful v?e?, da so avspuhi notr zajeti u podal?k ne pa da ?trlijo kot koruza na njivi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.