ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Se vid d si biu orng motiviran k si meu ?ivo tar?o pred sabo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...96_60067720.php ReDevil so?alje glede debevca Citiraj
ReDevil Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 Eh beda, no sej ostali mi niso bli tok (npr. raznih "Vesotov" mam ?e po Kamnku kolko oće?), on pa Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Ejga Popi kugajdej, dejva ?e tle mau ofenzivo odpret, pa p?anc parti, govor namre?, ti serijski prepogibator! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 sej zgleda da so ostalim fantom verbalne sposobnosti pocrkale, no, nekaterim se ?e niti niso razvile.. zdej si me najdu k sm totalno zmu?en, milf je bil ?e enkrat dons v akciji, ?e ena teta pride na fino bru?enje...sej ne vem al bom zmogu al nam...ve?na dilema Citiraj
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Jah kdo bi to vedu, upam da ma tvoj no? diamantno konico, al pa ?e ma? ?e kako bolj? elektronko v igri! Faaak pol bom pa spet k?n nov hepatitis od tebe pobrou, kje sva zdej ?e ostala, se mi zdi da od T naprej ?e nimam, ma? ti kej? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 diamantna konica je ?e preteklost, zdej sm na jedrsko pre?altu, je bolj efektivno, sam poglej kva poganja folku k ?vijo bliz ?ernobila Citiraj
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Sli? se grozn, ?e zmer pa nis povedu, kaj se mi obeta, ?e bom ?e k?no teto po teb podedvou na podlagi pogodbe o primopredaji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 primopredajna pogodba ne izklju?uje mo?nosti oku?be s spolno prenosljivimi boleznimi, o?itno nisi dobr prebrou k sva predala posle, sam se bojim da bo prej ?rk zmanjkal v abecedi, tko da mislm, da bo najbol? da zravn dodamo ?e predpono (je) oziroma (ni) Citiraj
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Sej zato sm pa mislu da bi blo zame ugodnej? ?e bi naredila sklep o dedovanju, pa makar not ?e voz od Enoceli?arja! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 za redna testiranja se lahko obrnete na M.I.L.F. HUNTER s.p. (samostojni prepogiba?), pot v Jebado 6, 1000 po?ta Jebenci Citiraj
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Dr?ava pa Fukojebinska Jebanovina, zihr! Kak?na gorkota Popi, si kej tacga pojedu, al mogo?e nis uzev k?nih zdravil! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 sm ja, sam je tablet na sre?o ?e zdavni popustu...sam je bil neki ?udn za vidt..take modre barve pa zaj?ek narisan gor..tud farmacija ni ve? to k je bla v?asih otepa? se je hvala k... ohladu...Bruslija dons naumo ve? ?pilal, tko da milf gre spat, jutr pa novim zmagam naproti! Citiraj
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ejga Popi, kako si dec, si kej gorak oz. zkva nisi! Kako ti je v?e? moja nova slikca tle na mazdojcu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 gorak ko pes, no sej v?er je bil skor skos sam doggy v igri s tarantelco slikca je pa huda, trije lopatarji na kup, pa podpis je tud kar na mestu Citiraj
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Eh jebe? lopatarje, tle mam rumeno tablo od popularnega terapevta za brzostrelce! Ke se pa Denis skriva, loh bi kej smle pr?u u goste! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Popi si kej gorak dons al ni? :ne vem: Gremo harat, u planu mam tm ene 22.15 d se dobimo u dom?alah! Gre mogo?e ?e kdo drug na brucovanje??? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Popi si kej gorak dons al ni? :ne vem: Gremo harat, u planu mam tm ene 22.15 d se dobimo u dom?alah! Gre mogo?e ?e kdo drug na brucovanje??? ?koda k delam ker bi lahko skupaj za?urali!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 O ?uliboj, ke si ti dec, kako kej tvoj voz, ma? kake slikce, ?e ma?, dej jih upni, madona! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 suli?ar, ti kr prlimi ne upet, da se odvad? te grozne besede! pa spet nov nick, pa sej jih menja? k spodnje gate, to se prav redno 1x mese?no!! Citiraj
ReDevil Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Po?as bo use nike foruma Suli?ar posedovou! Popi, kake ma? plane za dons, gre? km s popivozm na babe? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 m.i.l.f. popivoz bo dons kr po?ivu...dons se postim... Citiraj
ReDevil Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Glede voza al mesa? :ne vem: Tko ko Le?ko ko je reku, da zdej bo ?paru in si bo trgu od ust, od qrca si pa ?au ne more Citiraj Dobrodo?li na forumu!
DAvEy-CeLiCa Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 dons se nism reku upel razn zdj ja eno dobro sem se spomnu (ne me ?vasat) ha ja mam fotke dons sem reku peku gorko da zrihta vse kokr je treba, Citiraj
ReDevil Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 No dej pa pol jih gor po?, al u tole temo, al pa u predstavitev tvojga voza, k me res zanima kako zgleda, ?e je orng voz? :ne vem: Jz pa zdele mau kvihtam, ?uli, teb tut neb ?kodval! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.