Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Eh beda, no sej ostali mi niso bli tok (npr. raznih "Vesotov" mam ?e po Kamnku kolko oće?), on pa :rispekt::bravo::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ejga Popi kugajdej, dejva ?e tle mau ofenzivo odpret, pa p?anc parti, govor namre?, ti serijski prepogibator! :P:hohoho: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

sej zgleda da so ostalim fantom verbalne sposobnosti pocrkale, no, nekaterim se ?e niti niso razvile.. :P

zdej si me najdu k sm totalno zmu?en, milf je bil ?e enkrat dons v akciji, ?e ena teta pride na fino bru?enje...sej ne vem al bom zmogu al nam...ve?na dilema :bravo:

Napisano

Jah kdo bi to vedu, upam da ma tvoj no? diamantno konico, al pa ?e ma? ?e kako bolj? elektronko v igri! :danzoman::P

Faaak pol bom pa spet k?n nov hepatitis od tebe pobrou, kje sva zdej ?e ostala, se mi zdi da od T naprej ?e nimam, ma? ti kej? :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

diamantna konica je ?e preteklost, zdej sm na jedrsko pre?altu, je bolj efektivno, sam poglej kva poganja folku k ?vijo bliz ?ernobila :hohoho:

Napisano

Sli? se grozn, ?e zmer pa nis povedu, kaj se mi obeta, ?e bom ?e k?no teto po teb podedvou na podlagi pogodbe o primopredaji! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

primopredajna pogodba ne izklju?uje mo?nosti oku?be s spolno prenosljivimi boleznimi, o?itno nisi dobr prebrou k sva predala posle, sam se bojim da bo prej ?rk zmanjkal v abecedi, tko da mislm, da bo najbol? da zravn dodamo ?e predpono (je) oziroma (ni) :bravo:

Napisano

Sej zato sm pa mislu da bi blo zame ugodnej? ?e bi naredila sklep o dedovanju, pa makar not ?e voz od Enoceli?arja! <_<:hohoho: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

za redna testiranja se lahko obrnete na M.I.L.F. HUNTER s.p. (samostojni prepogiba?), pot v Jebado 6, 1000 po?ta Jebenci :danzoman:

Napisano

Dr?ava pa Fukojebinska Jebanovina, zihr! :danzoman::hohoho:

Kak?na gorkota Popi, si kej tacga pojedu, al mogo?e nis uzev k?nih zdravil! :ne vem: :P:ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

sm ja, sam je tablet na sre?o ?e zdavni popustu...sam je bil neki ?udn za vidt..take modre barve pa zaj?ek narisan gor..tud farmacija ni ve? to k je bla v?asih :hohoho: otepa? se je hvala k... ohladu...Bruslija dons naumo ve? ?pilal, tko da milf gre spat, jutr pa novim zmagam naproti! :jupiii:

Napisano

Ejga Popi, kako si dec, si kej gorak oz. zkva nisi! :danzoman::hohoho:

Kako ti je v?e? moja nova slikca tle na mazdojcu! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

gorak ko pes, no sej v?er je bil skor skos sam doggy v igri s tarantelco :P

slikca je pa huda, trije lopatarji na kup, pa podpis je tud kar na mestu :hohoho:

Napisano

Eh jebe? lopatarje, tle mam rumeno tablo od popularnega terapevta za brzostrelce! :danzoman::hohoho:

Ke se pa Denis skriva, loh bi kej smle pr?u u goste! :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Popi si kej gorak dons al ni? :ne vem: :hohoho:

Gremo harat, u planu mam tm ene 22.15 d se dobimo u dom?alah! :P

Gre mogo?e ?e kdo drug na brucovanje??? :vino:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

O ?uliboj, ke si ti dec, kako kej tvoj voz, ma? kake slikce, ?e ma?, dej jih upni, madona! :danzoman::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

suli?ar, ti kr prlimi ne upet, da se odvad? te grozne besede! :blink:

pa spet nov nick, pa sej jih menja? k spodnje gate, to se prav redno 1x mese?no!! :hohoho:

Napisano

Po?as bo use nike foruma Suli?ar posedovou! :blink::hohoho:

Popi, kake ma? plane za dons, gre? km s popivozm na babe? :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Glede voza al mesa? :ne vem: :hohoho:

Tko ko Le?ko ko je reku, da zdej bo ?paru in si bo trgu od ust, od qrca si pa ?au ne more :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

No dej pa pol jih gor po?, al u tole temo, al pa u predstavitev tvojga voza, k me res zanima kako zgleda, ?e je orng voz? :ne vem:

Jz pa zdele mau kvihtam, ?uli, teb tut neb ?kodval! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.