nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Kolo je ?e vs veseu nazaj pr men, sicer mal blatn pa mastn, ne vem kaj ste delal z njemu Zdj treba gumo napumpat, pa zic nain?talerat tko k se spodob, pa hvala Popiju da je strpu bicikl u enoceli?arja In drga?, kako ste??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 A pol upam d o k?ni to?bi, ne razmi?la?, k to pa res neb bla morala za ?ulija! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Pizda, lih prou bi mi pr?u nov podvozje, tko da bo za razmislt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Eh kriza ?ist, sploh ?e bi rad pr?u do Bo?i?nce preko ?ulibojevga ?elodca! Kdaj ma? zdej kej ?iht? Oz. kako ma? frej! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Dans sm frej do pol 6, sam sm ?e ob 3 zasedn, tko da nekak do 15 ure, pa pol od 16 pa do 17.30 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 A pol pa ?e do novga leta, in kako naprej, si kej gorak na Popsonovo firmo, me zanima ?e je Spid ?e kej poslou pro?njo al ne! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Za spida ne vem, jst mam pogodbo do 21.12, pol mam u planu mal dopusta, pol pa dalje ?iht iskat. Sj sm se z Popijem ?e neki menu, tko da zna bit aktualno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ej mislm d ti je tovrstn ?iht kr pisan na ko?o, k si bl lete?i in se zna? hitr obrnt, nis lenuh, plus finance so ve? kot solidne, tko da ne vidm nobene ovire, zkva neb! A tale Lek bo pa lih pufe povrnu, pa bo kr morala a ne? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ja neki v tem stilu bo tole z Lekom, sj bi blo za zdr?at, sam k mi usake par dni kri te?e iz nosa ker mamo sam 10% vlago, pa po tanovem se mi ko?a lup na vekah, tko da ni lih ?iht za 40 let Bom probu pa? ?imve? avta odpla?at, pa ?imbl ga porihtat, da bo pol ?im mn stro?kov Kaj pa tvoj ?iht, si ?e kj najdu? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 N? kej nism najdu, na Izvr?bi sm dubu kajlo, se prav so nekoga druzga vzel, tko da ko ga jebe, zdele se velik razmi?la u smeri neke privat firme, alla s.p., ampak od ideje do realizacije bo preteklo ?e veeeliko vode, tko da prej kot v kak?nem letu nav n? iz tega, zihr! Je pa zdej kr morala, k mi o?itno znese pr?parat na mesc 300 ? kar je za mene ?e pravi mali podvig! Je pa var?evanje namensko, k gre ke? pol ?ez par mescou u duha d bo res stroj, no pa tut vouka se bo slej ko prej menjal, npr. z A4 1.8 T, d bo moralaaaaaaaaa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
323f speed Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma ja sm poslou pro?njo in sm dubu da moram v Koper na razgovor kar pa ?ou ni ?lo zarad neaterih dejavnikov tjo da kurac!!!!! Citiraj
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ja mi je Popi neki govoru o A4, bi se ga kr spla?al uzet Pa ?e ni neka bajna vsota, tko da bi biu fajn nakup Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Pa dobr, a si vsaj prestavu razgovor, da nis kr tko vrgu pu?ke v koruzo, ker biznis ni slab, denarci so kul, v Kopru majo pa? sede?! :ne vem: Denis, recimo tole - hud k pajk, mav ofna? turbino, pa ma? cca. slabih 200 HP-jev http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1688238 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Ma ja sm poslou pro?njo in sm dubu da moram v Koper na razgovor kar pa ?ou ni ?lo zarad neaterih dejavnikov tjo da kurac!!!!! Zakaj pa ke?Aha. sm ?e prebrou. A pol bom mogu jst tud u Koper na razgovor? Hudo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Heh, to se tko sli? ko da je KP na drugi stran zemlske oble! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Pobje, se da zment tud za kak?n drug dan, sam treba prej povedat, ?e bo znesl al ne. Drga? pa, ?e bosta ?la slu?ajno na razgovor, pa bodo spra?val, ?e koga poznata iz firme, re? da ja, sam nobenga poimensko, tko npr. z lokacij..K na to pa niso gorki a cool? Citiraj
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Popi, sej ?e kdo tebe pozna, pol vrjetn avtomatsko pomen da ni sprejet in ?koda popotovanja do KP! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 pol so pr suli?arju naredil izjemo al kaj....hihi, pol pa vse name leti, kuga je zdej tu... Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Maestro, kdaj se pol dobimo, 19.00 tm k smo rekl al kva? :ne vem: Dons sm prpravlen gladko boks pre?pricat, glede na to da niti Cene ne gre, pa sploh ko je taka slavnost na vidiku, okrancljan Suli?arski voz! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 to bo danes ornk proslava, glede na to, koliko pompa je bilo okrog tega, lahko pri?akuje? slavnostno ve?erjo, ?uli bo odkartal ?e poslednje ojre decembrske pla?e! Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Sej ne vem al jih sploh ?e kej ma al nima! :ne vem: No ?e jih ?e nima, upam da nima tut k?ne polo?nce ?e za zacolat, ker pol bo pa jeba, sam bo meu pa kranclne to je pa tut neki, sicer pa ra?unam da bom meu dana?njo proslavo kar u lastni re?iji, oz. mojga to?la! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Polo?nca se sigurn ?e kje kak?na najde, ?e za nazaj z obrestmi... bo ?e s kje potegnu par ojrov, mrbit clo s kerga avtomata?! Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Heh, to bi bli denarci, sam pol bo inventura mal bl ?tekala! Zdele pa jz pi?im, da vidm to vozovje, tista slikca k sm prejle vidu, mi je kr na nivoju, sam ?migovce bi dau k?ne druge ne oran?ne, usaj folijo ?ez tko ko ma vouk! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Ejga dedc kva pol gremo al ne gremo, jz sm gorak? Loh bi tut nevidni Zemir uletu z nami! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 jst sm za, da se ga mal zahara, bi kr sedl a suli?ar gre tud zravn? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.