ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Ne vem a gre al ne, mu bo? ti reku? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 jst mislm, da je bil tale dost jasn, kok mi dol visi Citiraj
ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Sej mene pa edin skrbi, da ?e ma res tok velko sulico kokr prav, da pol ga neb mogu z voukom pelat! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Tlele si pa mal poglejte, kako je voukec uletu u ceu zmrznen sneg, iz bli?njega plana slikano! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Dobr si ga upeu u tale sneg, sam odkrit povedan sm mislu da si ga bl stumbu. Va?n da vouk ?e diha Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Hja diha dobr, sam ena vrata se pa od tkt naprej ne dajo ve? ne odpret ne zapret, to lih tista, zadnja leva, s kerimi je itak zmerom en cirkus! Kva pa Korejc pa laufa, da je joj?! Denis, kje bo? pa za nou let, kaki so plani, no loh da si mi ?e povedu, pa sm pozabu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Za nov let bom na hrva?kem, ga bom s kolegi pa z fotrom mal haru okol Se pa zna zgodit da bom kj hmal brzdej praznovou, pa ga bomo mal za?ural pa to Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Matr milo, to pa res, sej to ma? nasledn ?etrtk a ne, se mi zdi da na isti dan kokr ?uhmaher! S tem da si 18 let mlaj od njega! No pa mormo se zdej kej pogostej vidt, k nazadne je kr precej cajta minil. Kaj pa razpolo?enje, se je ?e kej normaliziru, ve? kva mislm? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Pa Mel Gibson ma tud 3. januarja brzdej tko da je kr morala, ker bom ali odli?en voznik al pa zlo dobr glumac (bl vrjetn ) Razpolo?enje je kr ql, sicer nism n? ukrepu ker se dr?im na?ela bl pipa? drek bl smrdi, sm pa poklicu ano in ji povedu kaj je un debil tvezu okol in ji ni blo n? jasn, tko da mam usaj glede tega ?isto vest da nau ?e ona kj narobe sli?ala. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Glede dreka ma? najbr? prou, sicer nimam kej dost izku?n, razn k sosedova pseta, kej govnarjo okol moje gra??ine! Nasledni? pa se mormo mal bl mu?ko sre?at, sploh ko bo? meu osebn praznk, a misl? kako veselico organizirat, al bo bl na izi, financam primerno? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Sj finance so, sam ?e ne vem kje naj plc najdm. ?tuderam da bi meu tm k zelc, k je ?ef kr dec, pa ?e toba?te lah notr Bom ?e mal premislu kako pa kaj, fajn bi pa blo da se kj za?ura Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Sj finance so, sam ?e ne vem kje naj plc najdm. ?tuderam da bi meu tm k zelc, k je ?ef kr dec, pa ?e toba?te lah notr Bom ?e mal premislu kako pa kaj, fajn bi pa blo da se kj za?ura Ja to bi bla morala da se ga spet skupi "poveselimo" Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Ja sam prou res, pob?i, probite kej organizirat! Pomoje pa d vem kdo bo skor zihr manjku, glede na to kok sta se z Denisom po?la! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Ja sam prou res, pob?i, probite kej organizirat! Pomoje pa d vem kdo bo skor zihr manjku, glede na to kok sta se z Denisom po?la! Ja upam da bo denis zrihtu vse potrebno Ja kk?n pa res zna manjkat?! Loh bi pa kk?n ?tajerc uletu k na mojga ni noben :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Ja predlagam Pokija, kot obvezni del, pa Bobi ne sme manjkat, pa Vajper in Brejni, pa ?e kdo? :ne vem: Sej nej se Denis pozanima za plac, drga? pa rezervna opcija pa vem kje je! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Ja predlagam Pokija, kot obvezni del, pa Bobi ne sme manjkat, pa Vajper in Brejni, pa ?e kdo? :ne vem: Sej nej se Denis pozanima za plac, drga? pa rezervna opcija pa vem kje je! Ja res bi bla morala da bi na?teti uletel no pa ?e kak?en bi se lahko najdu Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Ja pa tut brez bele tojote desca, zame ni morale! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2008 lp vidim da se ni kaj prevec v tej temi dogajal od kar me ni blo nic tukaj gor!!!! kako ste kaj spostovana druzba?? je kaj novega?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. januar, 2008 Prijavi Napisano 26. januar, 2008 ?e si predvsem mene mislu, se n? posebnga ne dogaja, med drugim pospe?eno skup spravlam denarce, da se iz duha naredi neki orng! Se morva pa enkrat kej sre?at, da k?no re?eva v ?ivo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 A je tole neki za na?ega ReDevila? Organiziran imamo izlet v tovarno in muzej Opla v R?sselsheim-u ter ogled tehniskega muzeja v M?nchnu. Ce je slucajno kdo zainteresiran, je vabljen. Vec informacij na nasi spletni strani www.opelklub.si Citiraj
mazdohist Napisano 5. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2008 ?e si predvsem mene mislu, se n? posebnga ne dogaja, med drugim pospe?eno skup spravlam denarce, da se iz duha naredi neki orng! Se morva pa enkrat kej sre?at, da k?no re?eva v ?ivo! sicer sva se srecala u soboto sam si verjeten ugotovu da nisem biv lih kaj v odlicnem psihofizicnem stanju! morva se pa res dobit da se zmenva zarad unga kar sva se pogovarjala! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Ja, sam ?e bo? hotu d se karkol zmenva glede tega, pol pr?akujem od tebe mal hitrej?e reakcije k ponavad (pr teb res vsaka stvar traaaaaaaaja), k pol bo? sam seb kriv, ?e bo? ostou brez, tko da povej ?e je to to in je s tem zame zadeva zaklju?ena!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 lej to je za prespat pa za prestuderat!!! kaj mas pa poj ti u namenu?? saj na pm napis da nebo javno! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 16. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2008 no kje si sedaj??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 16. februar, 2008 Prijavi Napisano 16. februar, 2008 Tle se prpravlam na de?urstvo na Tav?arjevi! No kje se pa ti skriva?, n? se ne oglase?, a za voz je skrivnost, al loh pove? keri so na izbiro? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.