mazdohist Napisano 16. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2008 Tle se prpravlam na de?urstvo na Tav?arjevi! No kje se pa ti skriva?, n? se ne oglase?, a za voz je skrivnost, al loh pove? keri so na izbiro? :ne vem: ah nic nebom reku!!! no no saj sva se zadnc u radumlah srecala!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 19. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2008 no vidim da se je moj forumaski kompanjol usjav nek!!!! tatalna beda! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 A u smislu nesre?e al kva, ni? huj?ga! Kaj pa ti, si ?e menju jermene, to sm se lih preh upra?u k sm vidu stroja! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 21. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2008 seveda sem kje si ga pa vidu?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 Prad ?param u Kamnk! Sej sm napisu u temi naklu?na sre?anja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 21. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2008 bogato se takrat ko grem u kamnik mer snedes nek dol!!!! no saj tvojo mazgo je pa tud dost vidt!!! sm zvedu da si zadnc kolega pozdravlu ko je biv z mojim wagnom!!! lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Ve? kako je fant, zadne cajte se res zgledno po?asi vozm ?ez naselja, no pa tut sicer, tko da mam obilo cajta gledat okol sebe, sploh pa mi moj nekdanji voz hitr pade v o?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 21. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2008 no zadne case se pa nas borutek kar pridno z avtocki skriva po slo cestah da ga ni nic videt!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 12. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2008 no kaj je zaj banda!!! kje se kaj skrivate? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 12. avgust, 2008 Prijavi Napisano 12. avgust, 2008 N vem ?e se kdo kej skriva, ?as partizanov je davno mim! S kako gajbo se pa zdej ti naokol voz?? Rde?ga mazdojca dostkat vidm na OMV v Kamniku parkiranga? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 N vem ?e se kdo kej skriva, ?as partizanov je davno mim! S kako gajbo se pa zdej ti naokol voz?? Rde?ga mazdojca dostkat vidm na OMV v Kamniku parkiranga? jap pa pred sceno doskat stoji!!bojda so pozabl da to mal olja pije pa naj bi ze po treh cilindrih lavfal!!! jaz mah z enimi garami od fiata! ja kaj naj jaz obozujem cas partizanov!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 8. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2008 ka je zdaj desc nic te ni vidt! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. december, 2008 Prijavi Napisano 8. december, 2008 Spim zimsko spanje - kvapa! Sicer pa, s tak?nimi ki menjajo Mazdojca za Fiata (brez klime) je te?ko debatirat, hoho! Oglas se kej fant, sej cifro mojo ma? gotov ?e kje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 15. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2008 pa kaj me zajebavas pac mam zaj fijata ti se neves kaj vse da clovek v zivljenju ces da nazaj do avta pride! (nore prej kak krs kupt da ve kaj je stroj) saj zaj me pa ze res spet zul japonska tehnika nazaj!!!!" Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 15. december, 2008 Prijavi Napisano 15. december, 2008 Predlagam, d gre? korak po korak, za za?etk Kia Pride, ko ma ?e neki jap tehnike v seb! Sicer pa mam filing, da bo? kacga Hondojca nabavu, ko si ?e cev cajt neki nagnen v VTI smer! Kaj pa rde?i GT, so ga gotov ?e ferderbal ali ?e kje miga okrog? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 16. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2008 hm je res da mi vti disi sam ne nebi honde bi raj kaj druzga pa brez predhodnika v smislu kije!!! ja baje da je getejka nek u litija pa da se kar leti tako kot je sm pa slisu da jo je dav ze enkrat na mrzu klepat Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
kao jaz Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 opa ta tema pa zgleda tud se obstaja to pa so spomini na bane in podobno... Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Hehe, treba it kdaj na pivo, ?e si ?e pr ?ivljenju, ajga? ?e ma? pa Mazdojko, pa direkt v na? klub! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 ejga zadnc sm te pred banko v domzalah srecu pa si pol nekam zginu! ne nimam sm se zresnu zdj mam malo pleha malo zice... Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Kak?no Kalibro 2.5 V6 mogo?e? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 sm reku da sem se zresnu! mejdus karavana za stare ate pa se to za ene 100 oslickov podhranjenga... Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Uf, upam da vsaj Vectro in ne kak?ne Corse (obstajala je karavan) letnik 1995? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 dobr sj nism reku da stare gare porivam po cest... astro H sam sj pravm ene 100 konjev ma premav za tako velikost pa tezo pa sploh za tezo mojga karakterja in noge Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Staro GT Lopatarko si ?e kdaj kje sre?al? Jaz sem jo enkat vidu pred Leclerjem in enkrat v ?martnem pri Litiii. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 ja sm ene dvakrat sam pol je sla pa u dele k je tip totalko naredu! men je je se dans zov sam je..ga ni blo vec placa pr bajt! me pa spet mx5 mika sam k pr ns ni vec nubene vredne pogledat kar se prodaja bo treba cez mejo Citiraj gume flikar
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.