ZMAJ in ostala banda!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej to si se hecal, a ne? ojej, očitno ne. Če Mazda ne bo imela avtov z Mazda filozofijo, je Mazda obsojena na propad. Kupci Mazde smo vseeno malo drugačni in damo veliko na to, da Mazda ni konfekcijska znamka, da ima svoje inovativne rešitve tako v tehniki kot v oblikovanju. Všeč nam je, da niso rinili skupaj z ostalo čredo v rešitve, ki so slabe, kot recimo ekstremni downsizing z turbo oversizingom. In kaj je najbolj bistveno in bom napisal z velikimi črkami zato, da bo vidno... vozniki Mazde NE KUPUJEMO ZNAČKE... nikdar in nikoli je nismo, ampak kupujemo avtomobili, dizajnirane na Japonskem s filozofijo, ki je lastna samo Mazdi. Če nam po novem Mazda misli prodajat Kitajske avtomobile pod svojo znamko je potem bolje in ceneje, če gremo direkt kupit kitajski original (kolk se to smešno sliši), ki bo bistveno cenejši pa na istem kvalitetnem in tehničnem nivoju. Ko je pred leti Mazda začela forsirat mainstream filozofijo prodajat samo SUV-e sem se tudi tukaj na forumu vprašal, ali je to konec Mazde in da bo padec hud.... nikoli pa si nisem mislil, da bom poleg te klofute dobil še brco z bulerjem direkt v fris, ko mi MOJA znamka zdaj ponuja Kitajca pod Zoom Zoom sloganom al kaj.
-
Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉
-
Če pride kdo v Akvonij se pa lahko oglasi pri meni na pir🍻, če bo pa mrzlo pa na kuhančka.... 🤗😉
-
Ah to imajo skoraj vsi v arabskem svetu, poglejte video... 🫣😊😉 VID_20240218_170205.mp4
-
Sem preveril danes na moji mazdiki. V nastavitvah android avta imam nastavljeno na avtomatsko in tudi na google zemljevidih je nastavljen avtomatski prikaz. Tako da ne vem kaj naj še naštimam
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.