Z M A J Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Slabo zate - to pomeni da se ne bo? nikol upokojiu, ampak stalno samo dewou (bo? neke vrste ujetnik v ?asovni kapsuli, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ne ne to sm pa ?e prej premislu zato sm pa ?e u penziji Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 No ?e se ti poka?e mo?nost, si vabljen (magari kot penzionist) - praznovala bova skupaj z Viperjem (sva samo 5 dni narazen, no pa 11 let, se razume, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ej morm viset se nadalnih 21 dni po cev dan na ?iht pol pa ve? kok mam vesela ukol lutat Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Merki da se nav? "navezal" okol vratu, od dolgcajta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ne ne tok hudo pa spet ni sj kaka lubica mem pride pa vse pozabi? Citiraj gume flikar
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ne ne tok hudo pa spet ni sj kaka lubica mem pride pa vse pozabi? a tut u na?e konce zahaja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
kao jaz Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ke pa je to ?????????????? Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 To je ?megov plac (za flikanje). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 To je ?megov plac (za flikanje). tako reko? flikarnca XD druga? pa Polzela Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 ?koda da te je ?efe naflikal za ju3, no bomo pa soboto tok bolj za?ural, Nadi?o pa bo? moral enkrat sam obiskat, jebiga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 ?koda da te je ?efe naflikal za ju3, no bomo pa soboto tok bolj za?ural, Nadi?o pa bo? moral enkrat sam obiskat, jebiga. sam ziher ne, prej s kako teto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Ali pa magari da je ?e samo pun?ara, da ?e ni teta (v tretjem ?ivljenjskem obdobju, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Ali pa magari da je ?e samo pun?ara, da ?e ni teta (v tretjem ?ivljenjskem obdobju, hehe). ?e bolj?e Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
kao jaz Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 jao pa zakaj se spet norca iz mene delate p...a se mi je zdel da sm to stavbo jz nek ?e vidu jao na ?iht pa spet en tak dan za popizdit dev kamjon gum sm dobu pol pa zoki vse sam pa ?li?ka pa vil?ka pa servetek... Citiraj gume flikar
Baby Viper Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Padejo kdaj tud kake gume s kamiona? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Padejo kdaj tud kake gume s kamiona? ufff... ne ?el si tega Citiraj
kao jaz Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 ufff... ne ?el si tega tko kot je boss napisu ne ?el si tega kaj pa ?e so 22 col pa ?e runflat???? Citiraj gume flikar
Boss Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 tko kot je boss napisu ne ?el si tega kaj pa ?e so 22 col pa ?e runflat???? ?e tako dobi? na havbo si pol sam ni? ve? "run" ampak smo ?e "flat" Citiraj
Deeyan Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 heh, se peljem pred cca. 14 dnavi po AC in ?ujem po radiu, da je na AC iz CE proti LJ enmu tovornjaku odtrgal gumo in le?i delno na odstavnem pasu in delno na voznem pasu, minil je sam par sekund ko zagledam to gumo pred seboj, kakih 500m naprej je pa stal tovornjak Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 ?mego, ?koda da si zamudu dana?nji dan - slikce ?e sledijo. ?e bi sestavljal idealno peterko za na ?rnozmajski izlet, sta manjkala le ?e ti in Peri?nik (Bu2 ekipa, oujea). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Je ?e kar dan, celo za moj podmladek - sva se ?e namakala v Snoviku danes. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kao jaz Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 dobr eni ze sicer cev dan delamo sam ?ele zdaj smo se pa zbudl Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Daj si na rame eno tavelko traktorsko gumo, pa ?e cenej bo kot kafe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.