Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je morala! :ouje:

Pa ne zdej ?tekat da drugi niste dobrodo?li! :P

jah kaj neki sm mogu narest k so naja pa ze napadal da sva skoz ot!!!

je tako vsi ste tle dobrodosli vi sam nabijite pa bo!!! :hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

a si ne bi vidva MSN Messenger odprla, kupla slu?alke in mikrofon, pol pa.......

.... aaaaaaaaaaaaal je preeeeeeeeeeeeedragoooooooooooooooooo.............

IPB Image
Napisano

Kva je Vajolet, na vsake svete cajte ko prid? na forum (u ?ivo se itak no?e? prkazat), pa ?e kuj ?infa??! <_<

?koda da se ne mormo enkat na forumu sre?at Mazdohist, Denis pa jzst, to bi bla morala! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko! :bravo:

Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal. B)

Napisano

To - to! :ouje:

Simon, kva prav?, a bi blo dobr da uleti un tip ki ima F & K sceno ?ez, ko je biv zadn? med tojotami, da bi pr?u na n? sre?anje, pa mal na?im ?lanom zadevo predstav, da ne bodo trumoma u A3?BLJ lezli! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Zakaj ne? Res gre za reklamo, ampak ?e ga povabi? na Mazda meet, mogo?e celo ponudi kak?en procent popusta za prvse stranke... Je pa res, da itak nimajo veliko delov za ne-nem?ke avtomobile.

Sicer pa jaz pravim: ve?ja kot je konkurenca, ve? imamo od tega mi! :danzoman: Sploh, ?e bo tale konkurenca zadevo malo bolj resno prijela v roke, se bodo dr?ali rokov. Edino za moje pojme imajo premajhno ponudbo. Bi bilo ZELO dobro, da bi za?eli uva?ati ?e ?im ve? priznanih znamk (?isto naprimer kak Veil Side, Mazdaspeed, HKS, Apexi :P:hohoho: ) ne le neko znamko pa pika. No ampak saj verjamem, da to on ?e ve in da bo s?asoma postajal vse ve?ji.

Napisano

a si ne bi vidva MSN Messenger odprla, kupla slu?alke in mikrofon, pol pa.......

.... aaaaaaaaaaaaal je preeeeeeeeeeeeedragoooooooooooooooooo.............

nc bat nas dva mava tud msn sam kaj ko pa je treba se mal poste nabijat!!!! :P:P

ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko! :bravo:

Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal. B)

boru t tem stilu mam jaz tud par stvari sam moje mnenje pejt sam u stajling ker na masinki je za enkat doet naren pa raj porabi kes za kaj druzga!!! <_<<_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

pod postlo sam internet lovim! jebemu necivilizirane kraje :hohoho:

pol pa probi u pralnem stroju tam bi ze mogoce slo!!!

:hohoho::hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

Kva je Vajolet, na vsake svete cajte ko prid? na forum (u ?ivo se itak no?e? prkazat), pa ?e kuj ?infa??! <_<

?koda da se ne mormo enkat na forumu sre?at Mazdohist, Denis pa jzst, to bi bla morala! :danzoman:

?ou delam ob pol 8 do pol 4, pol pa pija?a po ?ihtu, pa ?e k?na bedarija pa je prec 19 ura! Mal mori non stop zjutri ampak mam usaj kj od dneva (recmo) :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

?ou delam ob pol 8 do pol 4, pol pa pija?a po ?ihtu, pa ?e k?na bedarija pa je prec 19 ura! Mal mori non stop zjutri ampak mam usaj kj od dneva (recmo) :D

jah pa med malco mal na net pa je!!!! <_<<_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

nene :ne vem:

zakaj ne si ze probu!!!!

kaj pa na lustru!!! :blink:

podpisrqrf.jpg

Napisano

zakaj ne si ze probu!!!!

kaj pa na lustru!!! :blink:

kr ne morm iz pod postle k sam tuki lovi internet!!

na lustru se sam sexa!

danes sm vzlubu mojo peshondo!

Napisano

kr ne morm iz pod postle k sam tuki lovi internet!!

na lustru se sam sexa!

danes sm vzlubu mojo peshondo!

aja pozablam da si pod postlo!!!! :hohoho::hohoho:

kaj jo bos spedenu!? <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

aja pozablam da si pod postlo!!!! :hohoho::hohoho:

kaj jo bos spedenu!? <_<

ja ze pedenam bolca bolca kustom

pa se rocne ne rabm da se obrnem :ouje:

Napisano

ja ze pedenam bolca bolca kustom

pa se rocne ne rabm da se obrnem :ouje:

jao jebote bolca bolca!!!!

jah kaj ces rocno zgat prasico! :hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

jao jebote bolca bolca!!!!

jah kaj ces rocno zgat prasico! :hohoho::hohoho:

sam dons je pa res bil nenormalno hitro cagr v rdecih poljih!!

pa nism nc tunal!!

Napisano

sam dons je pa res bil nenormalno hitro cagr v rdecih poljih!!

pa nism nc tunal!!

jao pa u rdecih cifrah u denarnici tud!!!!

:ne vem: :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Napisano

ves zakaj me je dns :policaj: ustavu?

ne nebi sploh ugibu!!!

je slo mal prevec cez krivine!!! :hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

ne nebi sploh ugibu!!!

je slo mal prevec cez krivine!!! :hohoho::hohoho:

ves kaj sm dal na zadno sipo...

ah ke js pa itq pocas furam

ves kir filing je k se po avtocesti z rocno obracas!! wiiiiiiiiiii!!

Napisano

ves kaj sm dal na zadno sipo...

ah ke js pa itq pocas furam

pa ne mi rect da si pozabu dol uzet!!!! :bravo:

kok si ti fany :hohoho:

jah ce je 160 cez naselje pocas pol res pocas furas :hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

pa ne mi rect da si pozabu dol uzet!!!! :bravo:

kok si ti fany :hohoho:

jah ce je 160 cez naselje pocas pol res pocas furas :hohoho::hohoho:

ja :whatever:

fak mu ni blo pol kurca jasno! men pa se mn sm mu pol dal malco pa je blo ql!

se zgodi :blink::blink:

kdj pa? ke pa?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.