mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 To je morala! Pa ne zdej ?tekat da drugi niste dobrodo?li! jah kaj neki sm mogu narest k so naja pa ze napadal da sva skoz ot!!! je tako vsi ste tle dobrodosli vi sam nabijite pa bo!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
wiperboy Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ej jaz sem v banovcah mojo mazdo kupil Citiraj gremo na?i.....
Violet Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 a si ne bi vidva MSN Messenger odprla, kupla slu?alke in mikrofon, pol pa....... .... aaaaaaaaaaaaal je preeeeeeeeeeeeedragoooooooooooooooooo............. Citiraj
ReDevil Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Kva je Vajolet, na vsake svete cajte ko prid? na forum (u ?ivo se itak no?e? prkazat), pa ?e kuj ?infa??! ?koda da se ne mormo enkat na forumu sre?at Mazdohist, Denis pa jzst, to bi bla morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko! Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal. Citiraj
ReDevil Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 To - to! Simon, kva prav?, a bi blo dobr da uleti un tip ki ima F & K sceno ?ez, ko je biv zadn? med tojotami, da bi pr?u na n? sre?anje, pa mal na?im ?lanom zadevo predstav, da ne bodo trumoma u A3?BLJ lezli! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Zakaj ne? Res gre za reklamo, ampak ?e ga povabi? na Mazda meet, mogo?e celo ponudi kak?en procent popusta za prvse stranke... Je pa res, da itak nimajo veliko delov za ne-nem?ke avtomobile. Sicer pa jaz pravim: ve?ja kot je konkurenca, ve? imamo od tega mi! Sploh, ?e bo tale konkurenca zadevo malo bolj resno prijela v roke, se bodo dr?ali rokov. Edino za moje pojme imajo premajhno ponudbo. Bi bilo ZELO dobro, da bi za?eli uva?ati ?e ?im ve? priznanih znamk (?isto naprimer kak Veil Side, Mazdaspeed, HKS, Apexi ) ne le neko znamko pa pika. No ampak saj verjamem, da to on ?e ve in da bo s?asoma postajal vse ve?ji. Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 a si ne bi vidva MSN Messenger odprla, kupla slu?alke in mikrofon, pol pa........... aaaaaaaaaaaaal je preeeeeeeeeeeeedragoooooooooooooooooo............. nc bat nas dva mava tud msn sam kaj ko pa je treba se mal poste nabijat!!!! ReDevil ravnokar sem opazil, da bo v naslednji ?tevilki Japanese Performance ?lanek, v stilu, kako natunat MX-5ko! Ko bom kupil, ti jo bom posodil, bo? malo pre?tudiral. Pa mislim, da je imam ?e starej?i ?lanek, nekako v stilu 10 stvari, ki se jih spla?a porihtati na tem avtu. Bom poiskal. boru t tem stilu mam jaz tud par stvari sam moje mnenje pejt sam u stajling ker na masinki je za enkat doet naren pa raj porabi kes za kaj druzga!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 gres pa pod pojstlo pa ti bo lovil!!! pod postlo sam internet lovim! jebemu necivilizirane kraje Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 pod postlo sam internet lovim! jebemu necivilizirane kraje pol pa probi u pralnem stroju tam bi ze mogoce slo!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Kva je Vajolet, na vsake svete cajte ko prid? na forum (u ?ivo se itak no?e? prkazat), pa ?e kuj ?infa??! ?koda da se ne mormo enkat na forumu sre?at Mazdohist, Denis pa jzst, to bi bla morala! ?ou delam ob pol 8 do pol 4, pol pa pija?a po ?ihtu, pa ?e k?na bedarija pa je prec 19 ura! Mal mori non stop zjutri ampak mam usaj kj od dneva (recmo) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ?ou delam ob pol 8 do pol 4, pol pa pija?a po ?ihtu, pa ?e k?na bedarija pa je prec 19 ura! Mal mori non stop zjutri ampak mam usaj kj od dneva (recmo) jah pa med malco mal na net pa je!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 pol pa probi u pralnem stroju tam bi ze mogoce slo!!! nene :ne vem: Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 nene :ne vem: zakaj ne si ze probu!!!! kaj pa na lustru!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 zakaj ne si ze probu!!!! kaj pa na lustru!!! kr ne morm iz pod postle k sam tuki lovi internet!!na lustru se sam sexa! danes sm vzlubu mojo peshondo! Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 kr ne morm iz pod postle k sam tuki lovi internet!!na lustru se sam sexa! danes sm vzlubu mojo peshondo! aja pozablam da si pod postlo!!!! kaj jo bos spedenu!? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 aja pozablam da si pod postlo!!!! kaj jo bos spedenu!? ja ze pedenam bolca bolca kustompa se rocne ne rabm da se obrnem Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ja ze pedenam bolca bolca kustompa se rocne ne rabm da se obrnem jao jebote bolca bolca!!!! jah kaj ces rocno zgat prasico! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 jao jebote bolca bolca!!!! jah kaj ces rocno zgat prasico! sam dons je pa res bil nenormalno hitro cagr v rdecih poljih!!pa nism nc tunal!! Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 sam dons je pa res bil nenormalno hitro cagr v rdecih poljih!!pa nism nc tunal!! jao pa u rdecih cifrah u denarnici tud!!!! :ne vem: :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 jao pa u rdecih cifrah u denarnici tud!!!! :ne vem: :ne vem: ves zakaj me je dns ustavu? Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ves zakaj me je dns ustavu? ne nebi sploh ugibu!!! je slo mal prevec cez krivine!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ne nebi sploh ugibu!!! je slo mal prevec cez krivine!!! ves kaj sm dal na zadno sipo...ah ke js pa itq pocas furam ves kir filing je k se po avtocesti z rocno obracas!! wiiiiiiiiiii!! Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ves kaj sm dal na zadno sipo...ah ke js pa itq pocas furam pa ne mi rect da si pozabu dol uzet!!!! kok si ti fany jah ce je 160 cez naselje pocas pol res pocas furas Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 pa ne mi rect da si pozabu dol uzet!!!! kok si ti fany jah ce je 160 cez naselje pocas pol res pocas furas ja fak mu ni blo pol kurca jasno! men pa se mn sm mu pol dal malco pa je blo ql!se zgodi kdj pa? ke pa? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.