mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ja fak mu ni blo pol kurca jasno! men pa se mn sm mu pol dal za malco pa je blo ql!se zgodi kdj pa? ke pa? jao pol pa nc cudn da ferma posluje z minusom ce ze policaje hranis!!! kdaj hm sam da pomislim ze ene parkrat!!! loh bi se mal po meni zgledvov sm uvideven in strpen voznik!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 jao pol pa nc cudn da ferma posluje z minusom ce ze policaje hranis!!! kdaj hm sam da pomislim ze ene parkrat!!! loh bi se mal po meni zgledvov sm uvideven in strpen voznik!!! ne ne js lacn k svojo malco nim odstopm! nikol! mogoce edin takrat k sm se s tabo pelal!! Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 ne ne js lacn k svojo malco nim odstopm! nikol! mogoce edin takrat k sm se s tabo pelal!! jah svojo malco se mi kar zdi!!! kaj z mano jz vozim 5 pod omejitvam!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 jah svojo malco se mi kar zdi!!! kaj z mano jz vozim 5 pod omejitvam!!! to pa je vic stoletja! Citiraj
mazdohist Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 to pa je vic stoletja! kaj naj bi blo tle kao smesnega!!!!to so zgolj dejstva!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Men je pa zdele v ?ast da komuniciram z nosilcem licence za tale del foruma! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Men je pa zdele v ?ast da komuniciram z nosilcem licence za tale del foruma! kdo kaj zakaj?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Temu kar se z mazdohistom dogaja so res hitre reakcije! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Temu kar se z mazdohistom dogaja so res hitre reakcije! jah moram trenirat za reakcijski cas pr dregih!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Kje je zdej kolega - reaktivni sogovornik! Jz mam glih pavzo med t?ajom! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Kje je zdej kolega - reaktivni sogovornik! Jz mam glih pavzo med t?ajom! jaz sm su pa nazaj spat ka sm komi gledu!!!! jebemtisek se nikol ne dobiva skupi tuki gor!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Bols da se ne dobiva, pol bi ?ele drugi jamral! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Bols da se ne dobiva, pol bi ?ele drugi jamral! to je res sam kaj nama pa morejo saj tle pa nisva OT tak dab lahk po mili volji nabijava!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Symon Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 mater sta nabila postov od v?eraj. No hotel sem le povedati ReDevilu, da pri tistih ?lankih ne gre le za rihtanje ma?ine. Mislim, da gre tudi za podvozje (ok ?e ima? po?timano vem), hlajenje in kaj jaz vse ?e vem. Ni vrag (hehe, ni Devil) da ne bi na?el kaj zanimivega. Citiraj
ReDevil Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Kje se zdele kolega mazdohist skriva, da ni ?ov u partizane - s 65 let zamika! Zihr je kje na ?ihtu hiperaktivno nabija?ki! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Kje se zdele kolega mazdohist skriva, da ni ?ov u partizane - s 65 let zamika! Zihr je kje na ?ihtu hiperaktivno nabija?ki! :ne vem: sel je na lepse za vikend!ni sel u partizane ampak so ga partizani pospravl on pa na sihtu? in kej novga z mx5? Citiraj
ReDevil Napisano 27. januar, 2007 Prijavi Napisano 27. januar, 2007 Eh sklopka je ?la total u tmo, sam se ne dam, upam da se ne da tut ona, vsaj ?e par dni, je pa res to motori?na vo?nja in sramota za tacga divjaka kt sm jz (ponavat), zdej pa je prehitevanje absolutno nemogo?e! Komi ?akam d se zrihta, ker zdej ena gospodi?na misl da ta makine ne gre ?ez 140! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 27. januar, 2007 Prijavi Napisano 27. januar, 2007 Eh sklopka je ?la total u tmo, sam se ne dam, upam da se ne da tut ona, vsaj ?e par dni, je pa res to motori?na vo?nja in sramota za tacga divjaka kt sm jz (ponavat), zdej pa je prehitevanje absolutno nemogo?e! Komi ?akam d se zrihta, ker zdej ena gospodi?na misl da ta makine ne gre ?ez 140! :ne vem: a pa gre vec k 140? Citiraj
ReDevil Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Hehe, tut s tako sklopko sm ga spravu na dobrih 190, tko da pomoje da gre! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Hehe, tut s tako sklopko sm ga spravu na dobrih 190, tko da pomoje da gre! :ne vem: aja prejsni lastnik pa mej najvec 90 pelal!mislim da bi mogu se s tabo en krog nardi da se prepricam Citiraj
ReDevil Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Prov komot, tm nekje u petk bo (upam) ?e sklopka tipitopi, ?e bo mare pridn in prave volje! Kje se mazdohist skriva, ?e pa je ?e zmer pod kovtrom, bo pa otrok ko zajcov! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Prov komot, tm nekje u petk bo (upam) ?e sklopka tipitopi, ?e bo mare pridn in prave volje! Kje se mazdohist skriva, ?e pa je ?e zmer pod kovtrom, bo pa otrok ko zajcov! :ne vem: ok pol pa se ze veselim sam res!mu pomagamo imena zbirat pomoje je ze bl na konc z njimi... al pa je dobil ban Citiraj
ReDevil Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Upam da ni tole zadnje, ampak je pa vseen najbl verjetna zadeva! Loh pa celo da kje "mazdarijo" ?raufa, aja to besedo sm dubu pri izpeljanki iz besed mazda in ..zdarija Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 Upam da ni tole zadnje, ampak je pa vseen najbl verjetna zadeva! Loh pa celo da kje "mazdarijo" ?raufa, aja to besedo sm dubu pri izpeljanki iz besed mazda in ..zdarija nega se pa pomoje ne upajo vec banat nene tist pa se ?e laufa!!!! Citiraj
mazdohist Napisano 29. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2007 no ekola me kaj nesmem met mal dopusta s forumom? jah kaj cte treba je mal slo populacijo dvignt! am jah imen mi pa res ze kr primankuje!! kako ste kaj? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.