mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 mogoce pa tebe zdej nadomesca pod kovtrom aja to si pa lahk sam mislite k dovel ko nebote nikol!!!! jah eko ga zaj je gor prlezu ko moram jaz jet!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Hehe - nadome??anje! Ma ne mam kr dost za delat, ampak za tako kvalitetno dru?bo se (skor) zmer najde cjt! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Hehe - nadome??anje! Ma ne mam kr dost za delat, ampak za tako kvalitetno dru?bo se (skor) zmer najde cjt! tukej si predvsem mene mislu ane looooooooooooooooooooolll Citiraj
ReDevil Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Za oba oz. vse ki so dost ?ivi in majo jajca povedt kva misljo, pri tem pa niso samo izvidniki in voajerji! ki ?infajo druge! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Za oba oz. vse ki so dost ?ivi in majo jajca povedt kva misljo, pri tem pa niso samo izvidniki in voajerji! ki ?infajo druge! :ne vem: jah kurc tko mamo slovenski nacionalni sport -> fausija... si ze kej driftal? Citiraj
ReDevil Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Dokler je sklopka dr?ala je kr dobr ?lo oz. po za?etni?ko ampak brez kake nezgode, to je ok! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Dokler je sklopka dr?ala je kr dobr ?lo oz. po za?etni?ko ampak brez kake nezgode, to je ok! pol bi blo fajn dat zdej ksno sportno not da bo dle zdrzala... Citiraj
ReDevil Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Jz mislm, ?e je noga dost ?portna, je loh sklopka navadna, ?e pa je noga navadna, mora bit pa sklopka najbr? ?portna! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Jz mislm, ?e je noga dost ?portna, je loh sklopka navadna, ?e pa je noga navadna, mora bit pa sklopka najbr? ?portna! :ne vem: loool Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ekola vidim da se nekateri res kar upajo tle pisat docim drugi pa res sam spionirajo kaj se tleke dogaja!!!! jaz pa vs vesev k sm zaj dam prlezu!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ekola vidim da se nekateri res kar upajo tle pisat docim drugi pa res sam spionirajo kaj se tleke dogaja!!!! jaz pa vs vesev k sm zaj dam prlezu!!! ok se bom opogumu pa se js ke napisal.. a misls prletu? Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ok se bom opogumu pa se js ke napisal.. a misls prletu? jeeeeeeeeeeeeeee se en mal pogumen!! ah nism dans je slo kar po omejitvah saj ves dokler ne padem enkat orenk v roke je se kulo sam zadne case ko sam usodo izivam!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 jeeeeeeeeeeeeeee se en mal pogumen!! ah nism dans je slo kar po omejitvah saj ves dokler ne padem enkat orenk v roke je se kulo sam zadne case ko sam usodo izivam!!! pol pa treba mene met za vzor striktno omejitve! Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 pol pa treba mene met za vzor striktno omejitve! aja striktno omejitve pred polcaji pa rocna pa brez lamp dalje!!! zakaj ze to delas ce se pa striktno omejitev drzis? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 aja striktno omejitve pred polcaji pa rocna pa brez lamp dalje!!!zakaj ze to delas ce se pa striktno omejitev drzis? js?!? pridn posten odgovorn zanesliv natancen ... alahko ke tacga pricakujes od tacga cloveka? Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 js?!? pridn posten odgovorn zanesliv natancen ... alahko ke tacga pricakujes od tacga cloveka? akko a nisi od dans dalje baraba? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 akko a nisi od dans dalje baraba? prehuda konkurenca Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 prehuda konkurenca ah zate bi se pa se plac najdu!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ah zate bi se pa se plac najdu!!! a poznas koga k bi lahko veze uporabu pr nemu? Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 a poznas koga k bi lahko veze uporabu pr nemu? jah pomoje da je borut prvi kandidat za to!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 jah pomoje da je borut prvi kandidat za to!!! hm kake veze pa ma? Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 hm kake veze pa ma? pa saj ves sodissca pa to jz mu nc neverjamem da tam dela po moje da je skoz na kaki obravnavi ki se odvija zoper njega!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 pa saj ves sodissca pa to jz mu nc neverjamem da tam dela po moje da je skoz na kaki obravnavi ki se odvija zoper njega!!!! sam to sm js mislu rect! pol pa se blam ira pa prav da tm dela! :ne vem: Citiraj
mazdohist Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 sam to sm js mislu rect! pol pa se blam ira pa prav da tm dela! :ne vem: ma ja kao dela daj mi povej a si ga ze kdaj vidu delat?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ma ja kao dela daj mi povej a si ga ze kdaj vidu delat?? men pa nc jasnga od ke pozna cefurina pa kamenika pa loncarica pluta .... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.